Χιώτης: Το θαύμα δεν τελειώνει ποτέ

11:37 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Διονύσης Χιώτης, με τα δυο πέναλτι που απέκρουσε στην διαδικασία, συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Λιόν με τον Έλληνα πορτιέρο να υποστηρίζει πως το θαύμα για το οποίο έλεγαν αυτός και οι συμπαίκτες του στην αρχή της σεζόν δεν τελειώνει ποτέ.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο Χιώτης μίλησε
Για την δήλωση που έκανε ότι "στα δύσκολα οι Έλληνες πρέπει να τα βάζουμε με μεγαθήρια": "Αυτό δείξαμε και χθες αλλά και γενικότερα

στην πορεία μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ήθελα να μεταφέρω στον κόσμο. Δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι. Πρέπει κάποια στιγμή να τα βάζουμε με τους δυνατούς. Βλέπετε δεν κερδίζει πάντα ο δυνατός αλλά αυτός που θα τα δώσει όλα στο γήπεδο αλλά και στην ζωή γενικότερα".
Για το τι πρέπει να περιμένουμε στην συνέχεια; Ποια ομάδα προτιμά στην επόμενη φάση: "Έλα ντε; Ούτε εμείς ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε πλέον. Αρχίσαμε με στόχο την πρώτη νίκη στους ομίλους. Το πετύχαμε στην πρώτη αγωνιστική. Μετά λε΄γαμε να περάσουμε στο Europa League. Το εξασφαλίσαμε και είπαμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στους 16. Μετά λέμε πάμε για το θαύμα. Τελικά όμως φάνηκε πως το θαύμα δεν τελειώνει ποτέ. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει. Δεν έχουν περάσει και 12 ώρες και θα αργήσουμε να το συνειδητοποιήσουμε. Ακόμη δεν ξέρουμε όλους τους πιθανούς αντιπάλους. Εγώ θα πω ότι δεν θέλω Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Εδώ που έχουμε φτάσει έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Καλό θα είναι να τους βρούμε στον τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα