Χιονίζει στον Παρνασσό!
09:22 18/5/2012
- Πηγή: AEK365
Άρωμα χειμώνα, την Παρασκευή, στις περισσότερες περιοχές, με κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες. Βοριάδες 7-8 μποφόρ στις θάλασσες. Πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Η «βουτιά» του υδράργυρου συνοδεύτηκε το πρωί της Παρασκευής από χιονόπτωση (!) στον Παρνασσό. Ωστόσο, από αύριο, Σάββατο, ο καιρός θα ξαναγίνει ανοιξιάτικος, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει σταδιακά μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, 22 Μαΐου, οπότε και θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Η καλοκαιρία δεν θα διαρκέσει, αφού από την Τετάρτη, 23 του μήνα, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες.
Keywords
παρνασσος, καιρος, μαΐου, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αρωμα, εποχη, κελσιου, κυμα, μαΐου, πρωι, σαββατο, τριτη, μποφορ, θαλασσες, θερμομετρο
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά



