Χίντινκ: Οι πόρτες της Τσέλσι ανοικτές για μένα

15:00 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η ήττα από την Λίβερπουλ μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" έχει προκαλέσει τριγμούς στην Τσέλσι με βρετανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Αντρέ Βίλας Μπόας με το όνομα του Γκους Χίντινκ να είναι το πρώτο που γράφτηκε ως πιθανού αντικαταστάτη. Ο Ολλανδός τεχνικός αρνήθηκε ότι του έχει γίνει πρόταση ωστόσο υποστήριξε πως γνωρίζει ότι οι πόρτες της ομάδας είναι πάντα ανοικτές για τον ίδιο.

Σε δηλώσεις του ο Χίντινκ τόνισε: " Η σχέση μου με τον Αμπράμοβιτς ήταν και είναι πολύ

καλή. Όποτε πηγαίνω στο Λονδίνο, οι πόρτες του Cobham (προπονητικό κέντρο της Τσέλσι) είναι πάντα ανοιχτές για μένα. Δεν μιλάμε κάθε βδομάδα, αλλά που και που. Υπάρχει επικοινωνία και πάντα νιώθω καλοδεχούμενος. Θα μείνω για λίγο καιρό εκτός και μετά θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Δεν έχω συμφωνήσει τίποτα και με κανέναν, επειδή ήμουν στην Τουρκία, για αυτό θα χρειαστώ το χρόνο μου".

Επιπλέον, το όνομα του Χίντινκ έχει ακουστεί και για τον πάγκο της Ανζί με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Τουρκίας να δηλώνει: " Υπάρχει βαθιά αγάπη από την πλευρά μου καi συχνή επαφή με όλα τα είδη των ανθρώπων στη Ρωσία, γεγονός που μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω ακούσει για το πρότζεκτ της Ανζί και ξέρω ότι έχει πρεστίζ. Μου αρέσει το πρότζεκτ, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, είναι καλό για μια περιοχή όπως το Νταγκεστάν, που ζει ακόμα στη φτώχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα