Χέρι-χέρι Γιούβε και Ρόμα! (VIDEO)

23:44 24/9/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΝΑ-ΤΖΕΝΟΑ: 2-2
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Βερόνα και Τζένοα, με τον Ταχτσίδη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ.

Στο 4ο λεπτό ο Γκολίνι είπε όχι σε σουτ του Μάτρι, ενώ στο 7', το σουτ του Μάρτιτς, πέρασε μόλις άουτ. Στο 9ο λεπτό, η κεφαλιά του Τόνι δεν βρήκε στόχο για λίγο, ενώ στο 24' ο Λεστιέν αστόχησε από καλή θέση. Στο 26ο λεπτό ο Περίν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σαβιόλα, ενώ στο 28' ήταν η σειρά του Γκολίνι να πει όχι σε προσπάθεια του

Μάτρι. Δύο λεπτά μετά ξανά ο Γκολίνι σταμάτησε τον Μάτρι, ο οποίος όμως πήρε το αίμα του πίσω στο 35'. Ο Μάρκες έβγαλε τη σέντρα και ο φορ της Τζένοα με όμορφη κεφαλιά έκανες το 1-0.

Η Τζένοα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό, ο Μάτρι έκλεψε από τον Μάρκες και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0. Η Βερόνα αντέδρασε και στο 52ο λεπτό, μείωσε με το μακρινό σουτ του Ταχτσίδη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ανεβαίνουν και στο 65ο λεπτό ο Ιονίτα με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-2.

ΒΕΡΟΝΑ: Γκολίνι, Μόρας, Αγκοστίνι, Μάρκες, Ρ.Μάρκες, Μάρτιτς (45' Γκόμες), Ιονίτα, Ταχτσίδηα, Καμπανιάρο (70' Ομπάντι), Σαβιόλα (69' Χριστοδουλόπουλος), Τόνι.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Ρονκάλια, Ντε Μάιο, Μαρκέζε, Μπερτολάτσι, Στουράρο, Ρόζι (74' Πινίγια), Αντονίνι, Λεστιέν (64' Κούτσκα), Φαλκέ (56' Ρινκόν), Μάτρι.

ΠΑΡΜΑ-ΡΟΜΑ: 1-2
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Πέρασε και από το «Ένιο Ταρντίνι» η Ρόμα, που κέρδισε με 2-1 την Πάρμα κι έκανε το 4Χ4.

Στο 12' και στο 16', τα σουτ των Μάουρι και Ναϊνγκολάν πέρασαν μόλις άουτ, ενώ στο 21' η κεφαλιά του Λουκαρέλι πέρασε λίγο άουτ. Και τελικά στο 27ο λεπτό, ο Λιάγιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Πάρμα και με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 31' και στο 32΄οι Κασάνο και Φελίπε έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, ενώ στο 45' ο Ντε Τσέλιε αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 54ο λεπτό ο Ζερβίνιο έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 56' ο Ντε Τσέλιε με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 1-1. Στο 63ο λεπτό, το σουτ του Τότι, έξυσε το δοκάρι της Πάρμα, ενώ στο 76' ο Φλορέντζι αστόχησε από καλή θέση. Τη λύση για τους ρωμαίους έδωσε ο Μίραλεμ Πιάνιτς, που με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 88' έκανε το 2-1.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Λουκαρέλι, Φελίπε, Μέντες, Ντε Τσέλιε (73' Κόστα), Λόντι, Άκουα, Μάουρι (82' Γκαλόπα), Κασάνο, Παλαντίνο, Μπελφοντίλ (57' Παλαντίνο)

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Χολέμπας, Τοροσίδης (69' Μαϊκόν), Γιανγκά Μπιβά, Μανωλάς, Κεϊτά, Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Τότι (81' Ντέστρο), Ζερβίνιο, Λιάγιτς (73' Φλορέντζι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΣΕΖΕΝΑ: 3-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Ακόμη μια κυνική νίκη για τη Γιουβέντους, που επικράτησε με 3-0 της Τσεζένα κι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα στη Serie A' που νικά τα 4 πρώτα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Τζιοβίνκο, ενώ στο 17' κέρδισε πέναλτι και ο Βιδάλ από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 26' και στο 31' τα σουτ των Εβρά και Μαριλούνγκο, πέρασαν ελάχιστα άουτ, όπως και η κεφαλιά του Γιορέντε στο 33'. Ο Ισπανός φορ της Γιούβε, έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 45ο λεπτό.

Στο 61ο λεπτό, το σουτ του Τζιοβίνκο, έξυσε το δοκάρι της Τσεζένα, ενώ στο 63' ο Βιδάλ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 2-0. Στο 75ο λεπτό ο Μοράτα δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει τα 3-0, αλλά στο 85 ο Λιχτστάινερ με διαγώνιο πλασέ τα κατάφερε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Στο 8ο λεπτό, το σουτ του Τζιοβίνκο σταμάτησε στο δοκάρι του Λεάλι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ (88' Πέπε), Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Εβρά, Κιελίνι, Βιδάλ (80' Παντοΐν), Μαρκίζιο, Περέιρα, Γιορέντε (68' Μοράτα), Τζιοβίνκο.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Καπέλι, Λουκίνι, Ματσότα (46' Κόπολα), Ρεντζέτι, Κράνιτς, Κασκιόνε, Περικό (56' Καρμπονέρο), Γκιόργκι (78' Νίκα), Ντεφρέλ, Μαριλούνγκο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 0-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Γξκέλα για τη Φιορετίνα, που κόλλησε στο 0-0 με τη Σασουόλο.

Στο 12ο λεπτό, το σουτ του Κούρτιτς έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 13' ο Κουαδράδο σημάδεψε το δοκάρι της Σασουόλο. Στο 21' και στο 27' τα σουτ των Μπαμπακάρ και Κουαδράδο, πέρασαν μόλις άουτ, ενώ στο 36' και στο 41' και οι Χοακίν και Βαλέρο αστόχησαν από καλές θέσεις.

Στο 58ο λεπτό, το σουτ του Κούρτιτς πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 60' οι «βιόλα» είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Βαλέρο αυτή τη φορά.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Αλόνσο, Σάβιτς, Τόμοβιτς, Βαλέρο (85' Φερνάντες), Ακουϊλάνι, Χοακίν (69' Μπερνάρντες) Κουαδράδο (77' Ίλισιτς), Κούρτιτς, Μπαμπακάρ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Καναβάρο, Βρσάλικο, Λόνγκι (57' Πελούζο), Αντέι, Μπιοντίνι, Μανιανέλι, Τσίμπσα (82' Ταϊντέρ), Φλοκάρι, Φλόρες (59' Γκατσόλα), Σανσόνε.

ΝΑΠΟΛΙ-ΠΑΛΕΡΜΟ: 3-3
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Απίστευτη ματσάρα στο «Σαν Πάολο» με τη Νάπολι να έρχεται ισόπαλη 3-3 με την Παλέρμο.

Η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, στο 2ο μόλις λεπτό ο Σορεντίνο έδιωξε δύσκολα το σουτ του Σαπάτα και απ' το κόρνερ, ο Κουλιμπαλί έκανε το 1-0 από κοντά. Οι «παρτενοπέι» πίεσαν κι άλλο και στο 11ο λεπτό έκαναν το 2-0. Ο Χάμσικ έστρωσε στον Σαπάτα μέσα στην περιοχή κι εκείνος με σουτ νίκησε τον Σορεντίνο. Η Παλέρμο αντέδρασε και στο 18ο λεπτό ο Μπελότι με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Νάπολι, η Παλέρμο έφερε στα ίσα το ματς στο 24ο λεπτό. Ο Μοργκανέλα έκανε το γύρισμα από δεξιά στο πέναλτι και ο Βάσκες με σουτ, έγραψε το 2-2. Στο 32' ο Ράφαελ, είπε όχι σε κεφαλιά του Αντζέλκοβιτς, αλλά στο 45+1' ο Γκαργκάνο έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Καγιεχόν, που με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-2.

Η Παλέρμο δεν το έβαλε κάτω και στ 61ο λεπτό, ο Μπελότι με κοντινό πλασέ έκανε το 3-3. Στο 60' ο Σορεντίνο είπε όχι σε κοντινό σουτ του Σαπάτα, ενώ στη συνέχεια όσο κι αν πίεσε η Νάπολι δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο γκολ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Γκουλάμ, Κουλιμπαλί, Ενρίκε, Αλμπιόλ, Ινλέρ, Γκαργκάνο, Μέρτενς (84' Ινσίνιε), Χάμσικ (66' Ντε Γκουζμάν), Καγιεχόν, Σαπάτα (70' Ιγκουαΐν)

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μπαμπά, Τέρτζι, Αντζέλκοβιτς, Ριγκόνι, Μοργκανέλα, Βάσκες, Μπαρέτο (78' Μπολτζόνι), Νταπρελά (83' Έμερσον), Ντιμπάλα (67' Σίλβα), Μπελότι

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΤΟΡΙΝΟ: 1-2
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Επιτέλους νίκη για την Τορίνο, που πέτυχε μεγάλο διπλό με 2-1 επί της Κάλιαρι.

Η Κάλιαρι ξεκίνησε ιδανικά το ματς, καθώς στο 11ο λεπτό, ο Παντέλι έκανε τραγικό διώξιμο πάνω στον Κόσου κι εκείνος με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ. Η Τορίνο ανέβασε στροφές και έφερε στα ίσα το σκορ με την κεφαλιά του Γκλικ μετά από κόρνερ. Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Κάλιαρι, στο 29ο λεπτό η Τορίνο έπαιξε με τρομερή κομπίνα ένα φάουλ και ο Κουαλιαρέλα με κοντινό σουτ, έκανε το 2-1.

Στο 57ο λεπτό, η Τορίνο είχε δοκάρι με τον Ελ Καντουρί, ενώ στη συνέχεια, τα ματς δεν είχε άλλες φάσεις.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Πιζάνο (63' Μπαλτζάνο), Ροσετίνι, Τσεπιτέλι, Αβελάρ, Κόντι, Έκνταλ, Κόσου, Πέδρο (56' Κρισέτιγκ), Σάου, Ιμπαρμπό.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μορέτι, Νταρμιάν, Γκλικ, Μαξίμοβιτς, Γκάτσι, Πέρες, Βίβες, Ελ Καντουρί (83' Πέρες), Μίνιο (73' Μπενάσι), Κουαλιαρέλα (74' Αμάουρι).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΚΙΕΒΟ: 2-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Τη 2η φετινή της νίκη πέτυχε η Σαμπντόρια (παραμένει αήττητη), καθώς επικράτησε με 2-1 της Κιέβο.

Στο 17ο λεπτό, το σουτ του Μπεργκέσιο, έφυγε ελάχιστα άουτ, όπως και η κεφαλιά του Σοριάνο στο 35'. Και τελικά στ 45ο λεπτό, μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ της Κιέβο, ο Γκασταλντέλο βρέθηκε μόνος με τον Μπάρντι κι έκανε το 1-0 με σουτ.

Στο 62ο λεπτό, το σουτ του Μπότα, πέρασε λίγο άουτ, όπως και το σουτ του Μπίρσα στο 74ο λεπτό. Και τελικά στο 80ο λεπτό ο Ρομανιόλι με κεφαλιά εξ επαφής, έγραψε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Κιέβο ήταν να μειώσει με τον Παλόσκι στο 89'

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Γκασταλντέλο, Κατσιατόρε, Μεσμπά, Ρομανιόλι, Κρστίσιτς, Μαρκιόνι (76' Παλόμπο), Σοριάνο, Ρίτσο (46' Ομπιάνγκ), Οκάκα, Μπεργκέσιο (65' Έντερ)

ΚΙΕΒΟ: Μπάρντι, Γκαμπερίνι (60' Μπίρσα), Νταϊνέλι, Σάρδο, Ζουκάνοβιτς, Μπιράγκι, Χετεμάι, Κόφι, Ραντοβάνοβιτς (57' Μπότα), Παλόσκι, Μάξι Λόπες (75' Πελισιέ).

ΙΝΤΕΡ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε η Ίντερ επί της Αταλάντα.

Στο 7' και στο 8' τα σουτ των Γκουαρίν και Μεδέλ έφυγαν μόλις άουτ, ενώ στο 17' ο Σπορτιέλο απέκρουσε όμορφα το σουτ του Παλάσιο. Στο 24ο λεπτό, το σουτ του Κόβασιτς πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 29' η Ίντερ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σπορτιέλο απέκρουσε την εκτέλεση του Παλάσιο. Η Ίντερ συνέχισε να πιέζει και στο 40ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με απίστευτο γυριστό σουτ του Οσβάλντο από το ύψος της περιοχής.

Στο 53ο λεπτό ο Παλάσιο σημάδεψε το δοκάρι της Αταλάντα, ενώ στο 55' το σουτ του Μπρίβιο έφυγε μόλις άουτ και στο 59' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Γκόμες, ενώ στο 61 ο Γκουαρίν αστόχησε από καλή θέση. Στο 69' και στο 71' η Αταλάντα έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Εστιγκαρίμπια και Γκόμες, ενώ στο 87' ο Ερνάνες με τρομερό φάουλ έκανε το 2-0.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Βίντιτς, Τζόναθαν, Ρανόκια, Μεδέλ, Ζουάν, Ντοντό, Κόβασιτς, Γκουαρίν (65' Ερνάνες), Παλάσιο, Ικάρντι (25' Οσβάλντο).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ντραμέ, Τσερούμπιν, Μπεναλουάν, Τζαπακόστα, Μοράλες (51' Γκόμες), Τσιγκαρίνι, Εστιγκαρίμπια, Καρμόνα, Ντ'Αλεσάντρο (51' Μποάκι), Μπιάνκι

Keywords
Τυχαία Θέματα