Χέλιγουελ, Στίγγερς, Βαλκανική Λίγκα και κατάθεση ελλιπούς φακέλου

22:46 30/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν με άμεσα θέματα όπως η κατάθεση του φακέλου στην ΕΕΑ. Αυτό έγινε σήμερα, αλλά υπάρχουν εκκρεμότητες, αφού δεν έχει ακόμα δοθεί λύση στο ζήτημα ης εγγυητικής. Στην ΚΑΕ περιμένουν, αλλά... κακώς περιμένουν. Πάντως αυτή την στιγμή και λόγω των πολλών οικονομικών δυσκολιών που έχει ο ΠΑΟΚ,

η ομάδα δεν μπορεί να δεσμεύσει ποσό 100 χιλ. ευρώ.
Στο μεταξύ έγινε συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Χέλιγουελ και Στίγγερς για το θέμα των οφειλoμ;eνων. Δεν είναι πολλά, αλλά δεν είναι και λίγα, ο ΠΑΟΚ έχει στον ώμο του ένα ποσό των 50 χιλ. δολαρίων περίπου. Οι άνθρωποι της ομάδας πρότειναν διακανονισμό σε βάθος χρόνου, για τον Στίγγερς ουσιαστικά έγινε αποδεκτός, για τον Χέλιγουελ θα πρέπει αν ενημερωθεί και ο Αυστραλός, ώστε αν συμφωνήσει να υπογραφεί η συμφωνία.

Επαφή με τη Βαλκανική Λίγκα

Από κει και πέρα ο Σάι Στρικς, υπέυθυνος της Βαλκανικής Λίγκα επικοινώνησε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ζητήθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ η παρουσία της ομάδας στην επόμενη διοργάνωση, ενημερώθηκε το συμβούλιο και ουσιασικά αυτό που μένει είναι μια νέα επικοινωνία για να συζητηθεί το οικονομικό της υπόθεσης. Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει το ΟΚ του σταφ αναφορικά με τα αγωνιστικά οφέλη (δύο ματς την εβδομάδα) αλλά ζητείται πάνω από όλα το οικονομικό αβαντάζ. Αν οι χορηγοί είναι αρκετοί, οι μετακινήσεις και οι παραμονές στο εξωτερικό καλλυμένες, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πει το ναι. Ωστόσο με βάση τις ομάδες που θα πάρουν μέρος, στον ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να περιμένουν και μεγάλη ανταπόκριση κόσμου, το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό.

Συζήτηση για τα διαρκείας

Συζήτηση επιδερμική έγινε και για τα διαρκείας χωρίς να αλλάξει κάτι στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους (μετά τις 15/8), ακούστηκαν διάφορα για την στασιμότητα μεταγραφικών θεμάτων (Ο' Μπράιαντ, Τσαϊρέλης, Χαρλαμπίδης, Μπόγρης-έλεγαν ότι πάει Πανιώνιο-Παππάς) και για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει σύντομα τις επόμενες κινήσεις του. Οι διοικούντες θα έχουν και σήμερα ραντεβού περισσότερο για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα της εγγυητικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα