Χειροπέδες περιμένουν την Τζούλια

14:26 11/2/2013 - Πηγή: AEK365

Αυτή την περίοδο η Τζούλια Αλεξανδράτου βρίσκεται στην Βιέννη και προετοιμάζεται να παντρευτεί τον καλό της ωστόσο είναι πολύ πιθανό να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και όχι για κάποια νέα ταινία.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" αναφέρει πως η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς παραμένει σε ισχύ δικαστική απόφαση για απαγόρευση εξόδου της από την χώρα με αφορμή την υπόθεση του περίφημου ροζ DVD.
Βάσει του υπ΄ αριθμόν 1597/12 βουλεύματος, που επικυρώνει το πρωτόδικο βούλευμα, απορρίπτεται κατ΄ ουσίαν έφεση και δεν γίνεται δεκτή η αίτηση άρσης του περιοριστικού όριου. Συνεπώς, η ξανθιά Τζούλια δεν έπρεπε καν να βγει εκτός συνόρων.
Η τελευταία της "έξοδος" από τη χώρα, με προορισμό τη Βιέννη, εκεί όπου μένει ο καλός της, πέρασε επίσης απαρατήρητη από τις Αρχές του αεροδρομίου, που προφανώς δεν είχαν πάρει καμία εντολή για να της κλείσουν τον δρόμο.
Κι όλα αυτά ενώ το βούλευμα που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες απορρίπτει την αίτηση του μοντέλου για άρση του περιοριστικού όρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα