Χάβος: Ο Παναιτωλικός πήγε εκεί που έπρεπε να πάει

11:11 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στον Βόλο, ο Παναιτωλικός κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό και έπειτα από απουσία ενός έτους επιστρέφει στην Super League, εκεί όπου έπρεπε να πάει όπως υποστήριξε ο Μάκης Χάβος.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε: "Είναι τόσο όμορφες οι στιγμές που ζούμε και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια. Με την βοήθεια του Θεού, ο Παναιτωλικός

πήγε εκεί που έπρεπε να πάει. Πίσω από εμένα δουλεύουν πολλά άτομα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αφιερώνω στην οικογένεια μου γιατί μου έλειψε πέντε μήνες και τους έλειψα. Να πω ότι μας περιμένει δουλειά. Οι παίκτες μου είχαν τεράστια θέληση, το μόνο που μένει είναι ένα τεράστιο μπράβο".
Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Μάκης Χάβος δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και έχει καλή αμυντική λειτουργία στο κλέψιμο της μπάλας. Αποφάσισα να βάλω τον Καμαρά και να έχει χώρο στην πλάτη των αμυντικών. Και μετά είχα το μυαλό μου να μπει ο Κουτσοσπύρος. Όταν παίζεις μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Πρέπει να προσέχεις. Δεν μπορώ να πω ότι είχα φόβο".

Keywords
Τυχαία Θέματα