Χατ-τρικ με το καλημέρα

23:36 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΓΙΑΞ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Πάρτι με πρωταγωνιστή τον Μέσι ήταν η πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα η οποία επικράτησε άνετα με 4-0 του Άγιαξ. Οι "μπλαουγκράνα" ουσιαστικά στην πρώτη του καλή φάση σκόραραν. Συγκεκριμένα στο 22' ο Μέσι εκτέλεσε μαεστρικά φάουλ και έστειλε την

μπάλα στα δίχτυα του Φερμέερ. Ο Άγιαξ προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε στο 31' με κεφαλιά του Φαν Ρίιν. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο Νεϊμάρ κατέβασε εντυπωσιακά τη μπάλα αλλά το σουτ του ήταν απογοητευτικό. Μόλις στο 55' στο δεύτερο μέρος ο Μέσι "χτύπησε" και πάλι. Άδειασε δύο αντιπάλους και με πλασέ έκανε το 2-0. Τη σκυτάλη πήρε ο Πικέ ο οποίος στο 68' πέτυχε τον τρίτο γκολ των Καταλανών. Επτά λεπτά μετά ο Μέσι έκανε χατ-τρικ γράφοντας το 4-0. Ο Άγιαξ κέρδισε πέναλτι στο 77' με τον Βαλντές όμως να "νικάει" τον Σίγκθορσον.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ (80'Μπαρτρά), Μασεράνο, Αντριάνο, Σέρχιο, Φάμπρεγας (72'Τσάβι), Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Νεϊμάρ (72'Πέδρο).

ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Φαν Ρίιν, Μοϊσάντερ (74'Φαν ντερ Χορν), Ντένσβιλ, Μπλιντ (78'Σόνε), Ντουάρτε, Πόουλσεν, Μπόιλεσεν, Σίγκθορσον, Ντε Γιόνγκ (59'Σερένο), Φίτσερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα