Aιχμή κατά Δούρου από μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: «Χάσαμε την ηθική μας, πήγαμε με τους Μαρινάκηδες»

16:41 22/6/2014 - Πηγή: AEK365

Κόντρες στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όπου ακούστηκαν βαριές κουβέντες με την τοποθέτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου (μέλους της Επιτροπής) να προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση.

Η κ.Χριστοδολοπούλου άφησε αιχμές κατά της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου τονίζοντας: «Το 2012 είχαμε τον αυθορμητισμό του νέου, τα κινήματα δίπλα μας. Και τώρα το 2014; Χάσαμε την ηθική μας πήγαμε με τους Μαρινάκηδες... Ας μη χάσουμε την ψυχή μας» δήλωσε χαρακτηριστικά. Με αυτό τον τρόπο

και επισήμως από μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καταρέει το άλλοθι της τυχαίας συνάντησης που είχε χρησιμοποιήσει η κυρία ΔΟύρου.

Στην απάντηση της η κ. Δούρου ήταν ακόμη πιο... εντυπωσιακή αφού παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε με τοπν Μαρινακη χωρίς να χρησιμοποιήσει τα άλλοθι της τυχαίας συνάντησης ενώ παραδέχτηκε στα ίσα πως είπε όχι σε κάποια γήπεδα υπονοόντας βέβαια την Αγιά Σοφιά αφού ήταν το μόνο γήπεδο με το οποίο ασχολήθηκε. Συγκεκριμένα η Δούρου είπε: «να μη φτάνουμε σε σημείο να μειώνουμε τη νίκη μας. Αυτή δεν ήρθε με κόλπα, όπως δεν κερδήθηκε η μάχη γιατί υπήρξαν κάποιες συναντήσεις ή γιατί είπαμε όχι σε κάποια γήπεδα». «Γειωθήκαμε με την κοινωνία και αυτή μας άκουσε» σημείωσε. Επίσης την δική του αξία έχει το ότι η κυρία Δούρου μόλις άκουσε Μαρινάκης έβαλε στην κουβέντα και το γήπεδο της ΑΕΚ, λες και τα δύο θέματα συνδέονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα