Χαρούμενος ο Λουίς Αλμπέρτο

17:01 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων» υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ το πρωί του Σαββάτου και λίγο αργότερα, δήλωσε:
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ευτυχία μου! Η Λίβερπουλ είναι τεράστιος σύλλογος. Νομίζω ότι ονειρεύομαι! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό. Είμαι ο ευτυχέστερος άνθρωπος στον πλανήτη».
Ερωτηθείς για την αντίδρασή του μόλις ενημερώθηκε για τις προθέσεις της Λίβερπουλ να τον κάνει δικό της, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Ποτέ δεν περιμένεις να συμβεί κάτι τόσο μεγάλο σε σένα. Η Σεβίλλη συμφώνησε και εγώ είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος αυτή τη στιγμή. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω στη Λίβερπουλ».
Μάλιστα, ο Λουίς Αλμπέρτο γνωρίζει... από πρώτο χέρι τη στήριξη που παρέχει ο κόσμος στον σύλλογο:«Έχω βρεθεί στο "Άνφιλντ" για να παρακολουθήσω παιχνίδια της Λίβερπουλ και να είμαι μαζί με τους οπαδούς. Ξέρω ότι ο κόσμος της ομάδας... δεν θα με αφήσει να πορευτώ μόνος μου, όπως λέει και το γνωστό σύνθημα».
Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι: «Ήρθα στη Λίβερπουλ και τον κ. Ρότζερς, αλλά και για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Μου αρέσει πολύ. Δεν έχω κάποια αγαπημένη θέση. Εξαρτάται από την τακτική που ακολουθεί η ομάδα. Μου αρέσει, όμως, να έχω αρκετή ελευθερία στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι παίκτης που χρησιμοποιώ πολύ την τεχνική μου. Μου αρέσει να βγάζω ασίστ, να πατάω περιοχή και να σκοράρω».

Keywords