Χαρούμενος ο Λουίς Αλμπέρτο

17:01 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων» υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ το πρωί του Σαββάτου και λίγο αργότερα, δήλωσε:
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ευτυχία μου! Η Λίβερπουλ είναι τεράστιος σύλλογος. Νομίζω ότι ονειρεύομαι! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό. Είμαι ο ευτυχέστερος άνθρωπος στον πλανήτη».
Ερωτηθείς για την αντίδρασή του μόλις ενημερώθηκε για τις προθέσεις της Λίβερπουλ να τον κάνει δικό της, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Ποτέ δεν περιμένεις

να συμβεί κάτι τόσο μεγάλο σε σένα. Η Σεβίλλη συμφώνησε και εγώ είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος αυτή τη στιγμή. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω στη Λίβερπουλ».
Μάλιστα, ο Λουίς Αλμπέρτο γνωρίζει... από πρώτο χέρι τη στήριξη που παρέχει ο κόσμος στον σύλλογο:«Έχω βρεθεί στο "Άνφιλντ" για να παρακολουθήσω παιχνίδια της Λίβερπουλ και να είμαι μαζί με τους οπαδούς. Ξέρω ότι ο κόσμος της ομάδας... δεν θα με αφήσει να πορευτώ μόνος μου, όπως λέει και το γνωστό σύνθημα».
Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι: «Ήρθα στη Λίβερπουλ και τον κ. Ρότζερς, αλλά και για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Μου αρέσει πολύ. Δεν έχω κάποια αγαπημένη θέση. Εξαρτάται από την τακτική που ακολουθεί η ομάδα. Μου αρέσει, όμως, να έχω αρκετή ελευθερία στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι παίκτης που χρησιμοποιώ πολύ την τεχνική μου. Μου αρέσει να βγάζω ασίστ, να πατάω περιοχή και να σκοράρω».

Keywords
Τυχαία Θέματα