Χαραλαμπίδης: Ελληνικό φαινόμενο ο ΑΠΟΕΛ

12:27 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ την παράσταση έχει κλέψει αναμφίβολα ο ΑΠΟΕΛ με την πρωταθλήτρια Κύπρου να ετοιμάζεται για την πρώτη μάχη με την Λιόν στο "Ζερλάν" για την φάση των "16" και τον Κώστα Χαραλαμπίδη να επισημαίνει πως ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα ελληνικό φαινόμενο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA,

ο 30χρονος εξτρέμ τόνισε: "Αυτά τα ματς σημαίνουν πολλά για όλη την Κύπρο. Όλοι ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Το βιώνω κάθε μέρα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνικό φαινόμενο. Αποτελεί θέμα συζήτησης στα σπίτια, στο σχολείο, στις δουλειές, για κάθε Κύπριο. Δεν είναι μόνο οι οπαδοί της ομάδας, αλλά όλοι".

Για τα παιχνίδια με την Λιόν, ο Χαραλαμπίδης δήλωσε: "Ξέραμε πως όποια ομάδα και αν αντιμετωπίζαμε στους 16 θα είχαμε δύσκολο έργο. Όμως πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε στην Λιόν ακριβώς ό,τι απέναντι σε Σαχτάρ, Πόρτο και Ζενίτ. Με την σωστή προσέγγιση και λίγη τύχη, γιατί όχι;".

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας, ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ δήλωσε: "Έχουμε εξαιρετική χημεία σαν ομάδα και τις ίδιες φιλοδοξίες. Οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες και επαγγελματίες που έχουν εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ. Αυτό το μαγικό ομαδικό πνεύμα πηγάζει από τον προπονητή. Έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα μας και στην δυνατότητα μας να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη. Και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητας".

Keywords
Τυχαία Θέματα