Χάνεται ο Μάντζιος!

19:52 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έφυγε σήμερα για το Τσέστερ για φιλικά και προπονήσεις μέχρι τις 8 Αυγούστου, με τον Βαγγέλη Βλάχο να περιμένει εναγωνίως την μεταγραφική ενίσχυση. Ωστόσο, τα νέα δεν δείχνουν να είναι καλά… Ο πρώτος στόχος για την επίθεση είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος τελικά δείχνει να… χάνεται. Και αυτό διότι σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη ο Μάντζιος δύσκολα θα πει το «ναι», διότι δεν του εμπνέει εμπιστοσύνη η κατάσταση

στην ΑΕΚ, δεν τον… τρελαίνει η πρόταση που του έγινε, αλλά το κυριότερο είναι ότι προέκυψε πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Έλληνας σέντερ φορ δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα – Τρίτη να υπογράψει στην ομάδα του εξωτερικού, καθώς πρόκειται για μία πρόταση που ικανοποιεί τον Μάντζιο.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ δύσκολα θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα, μία μεταγραφή που είχε πάρει πάνω του ο Θωμάς Μαύρος και τελικά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να πείσει τον Μάντζιο. Πλέον, στην ΑΕΚ ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Τσιάρτας ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσει την λίστα του από την Ισπανία για να φέρει επιθετικό στον Βαγγέλη Βλάχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα