Χάνει το Πανελλήνιο κλειστού η Πανέττα

16:56 29/1/2014 - Πηγή: AEK365

Εδώ και πολλά χρόνια είναι παρούσα τόσο στους αγώνες του κλειστού όσο και του ανοιχτού. Αλλωστε η χειμερινή δράση είναι για εκείνη κάτι παραπάνω από ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη βαριά προπόνηση, είναι μια αγαπημένη συνήθεια στην οποία μάλιστα αποδίδει. Φέτος η συνήθεια αυτή θα αλλάξει.

Η Νίκη Πανέττα έτσι κι αλλιώς είχε βάλει στην κουβέντα το ενδεχόμενο της μη συμμετοχής της στους αγώνες του κλειστού. Το πρόβλημα δισκοκήλης, απλώς τις στέρησε οποιαδήποτε άλλη σκέψη. «Ο κλειστός στίβος μου αρέσει πολύ

και γι' αυτό σχεδόν ποτέ δεν έχω χάσει σεζόν. Παράλληλα θεωρώ πως κάνει καλό στη δουλειά μου, γιατί βλέπω σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Από την αρχή της σεζόν είχαμε συζητήσει με τον προπονητή μου το ενδεχόμενο του να μην πάρω μέρος στους αγώνες του χειμώνα. Ο τραυματισμός στη μέση δε μου αφήνει κανένα περιθώριο», είπε η αθλήτρια του Φρανσουά Ντοφέν και συμπλήρωσε: «Θα κοιτάξω να ξεπέράσω το πρόβλημα και να επιστρέψω δριμύτερη στον ανοιχτό στίβο. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπορέσω να διεκδικήσω μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, που εξαρχής ήταν ο μεγάλος στόχος της χρονιάς». Η πρωταθλήτρια του τριπλούν έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 14,47 μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα