Χάνει τα φιλικά ο Κατίδης

21:41 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

Δύο εκπροσώπους έχει στην εθνική Ελπίδων η ΑΕΚ και από αύριο Δευτέρα Γιώργος Κατίδης και Μαυρουδής Μπουγαΐδης θα είναι στην διάθεση του Κώστα Τσάνα για τα δύο τελευταία ματς στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, με αντιπάλους τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (07/09) και την Κύπρο (10/09). Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσουν από τα φιλικά της ΑΕΚ

με Ιωνικό στην Νίκαια την Τρίτη και με Λεβαδειακό στην Βοιωτία την Παρασκευή.
Ειδικά όμως για τον Κατίδη ήταν πιο χρήσιμα και πολύτιμα για την ετοιμότητα του αυτά τα φιλικά για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να πατήσει καλύτερα στα πόδια του και να μάθει τους συμπαίκτες του και τον τρόπο που αγωνίζεται η ΑΕΚ (έχει ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα και όσο έπαιξε στην Ξάνθη). Κάτι που δεν συμβαίνει με τον Μπουγαΐδη που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, έπαιξε στα φιλικά και στα δύο επίσημα ματς πρωταθλήματος.
Ο Βλάχος θα έχει ξανά τους δύο παίκτες στην διάθεση του, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου λίγες ημέρες πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα