Χάμσικ: Παίξαμε με ψυχή και πάθος

11:57 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τις ήττες Γιουβέντους και Ίντερ εκμεταλλεύτηκε η Νάπολι που πλέον βρίσκεται στο -2 από την κορυφή μετά το 1-0 επί της Κάλιαρι αποτέλεσμα που ήρθε, σύμφωνα με τον Μάρεκ Χάμσικ, χάρη στο παθιασμένο και ψυχωμένο παιχνίδι της Κυπελλούχου Ιταλίας.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και σε ερώτηση κατά πόσο μέτρησε η απουσία του Έντισον Καβάνι απάντησε: "Αυτό δεν χρειάζεται να το απαντήσω καν. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Έντισον για την ομάδα. Ουσιαστικά σήμερα παίξαμε

χωρίς σέντερ φορ, αφού ο Ινσίνιε έχει περισσότερο χαρακτηριστικά περιφερειακού επιθετικού. Εφαρμόσαμε όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας και, παίζοντας με ψυχή και πάθος, καταφέραμε να πάρουμε μια δύσκολη, αλλά σπουδαία νίκη μέσα σε μια έδρα όπου πολλοί θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς".
Στην συνέχεια ο Χάμσικ πρόσθεσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος θα έλεγα. Καταφέραμε να νικήσουμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα, αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο που έχει πολλές δυνατότητες. Η Κάλιαρι έπαιξε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Keywords
Τυχαία Θέματα