Χαμηλούς τόνους από Μαντσίνι

13:13 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια αν κερδίσουν την ΚΠΡ την τελευταία αγωνιστική με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ωστόσο να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην ενθουσιάζεται.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Έχουμε τα δυο δάχτυλα στο τρόπαιο, αλλά δεν είναι αρκετό, καθώς έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και είναι δύσκολο. Το προαίσθημα μου είναι καλό μετά το αποτέλεσμα με την Νιούκαστλ και το ίδιο ισχύει και

για τους παίκτες. Αλλά θα πρέπει να παίξουμε με την σωστή ψυχολογία κόντρα στην Κ.Π.Ρ. Καταφέραμε να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος Το κάναμε πριν παίξουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπειτα το κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα πριν παίξουμε με την Νιούκαστλ. Δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Αν δεν κρατήσουμε την συγκέντρωση μας και δεν προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι θα εξελιχθεί πολύ δύσκολο. Δεν νιώθουμε πίεση. Πριν το παιχνίδι με την Νιούκαστλ ίσως να είχαμε αλλά τώρα όχι. Απλά χρειάζεται να παίξουμε ένα παιχνίδι και απλά χρειάζεται να παίξουμε όπως και κόντρα στην Νιούκαστλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα