Η ανατροπή ήρθε από τον πάγκο

18:34 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 3-1
Γήπεδο: "BENTELER ARENA"

Ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια μετρούσε η Πάντερμπορν ενώ από την άλλη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν αήττητη από τις 14 Σεπτεμβρίου ωστόσο απόψε η Πάντερμπορν έδειξε ψυχή και παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 έφτασε στην ανατροπή χάρη στους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.
Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη και στο 57ο λεπτό η Άιντραχτ πήρε το προβάδισμα όταν ο Ινούι από τα αριστερά βρήκε τον Αλεξάντερ Μέιερ που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε για το 0-1.
Στο 64' ο

προπονητής της Πάντερμπορν, Μπράιτενραϊτερ, πέρασε στο παιχνίδι τον Μάρβιν Ντουκς και δυο λεπτά αργότερα τον δικαίωσε με μια βολίδα από τα αριστερά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Η ολική ανατροπή ήρθε στο 79' από τον αρχηγό, τον Ούβε Χιουνεμέιερ που, αν και μπακ, βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και αξιοποιώντας την μπαλιά του Βράντσιτς έκανε το 2-1.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ένας άλλος παίκτης που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, ο Στέφαν Κούτσκε που βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον πλάσαρε "σφραγίζοντας" τη νίκη για την Πάντερμπορν, την πρώτη μετά από σχεδόν ένα μήνα.
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ:Κρούσε, Χέινλοθ, Στρόντιεκ, Χιουνεμέιερ, Μπρούκνερ, Ζίγκλερ, Κοτς (88' Χάρτερζ), Στόπελκαμπ, Βράντσιτς, Ρουπ (64' Κούτσκε), Κατσούνγκα (64' Ντουκς)
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Βίεντβαλντ, Ιγκνόφσκι (68' Τσάντλερ), Ρους, Άντερσον, Οσίπκα, Μεντόγεβιτς (77' Άιγκνερ), Χασέμπε, Πιαζόν, Ινούι, Μέιερ, Σεφέροβιτς

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1-1

Γήπεδο: Imtech Arena

Μετά από 9 αγωνιστικές η Χόφενχαϊμ παραμένει αήττητη αλλά σήμερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση, ισόβαθμή της Γκλάντμπαχ, καθώς έμεινε στο 1-1 με το Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου είχαν φανεί απειλητικοί με Χόλτμπι (2'), Φαν Ντερ Φάαρτ (6') και Όστρολεκ (8').
Αλλά στο 15' η Χόφενχαϊμ πήρε το προβάδισμα όταν λίγο πίσω από τη σέντρα ο Σβέγκλερ βρήκε τον Άντονι Μοντέστε ο οποίος ανάμεσα από δυο αμυντικούς ήταν ασταμάτητος και με το δεξί πλάσαρε τον Ντρόμπνι για το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με δεύτερο γκολ με τους Μοντέστε (18') και Σούλε (21') αλλά το Αμβούργο κατάφερε πριν βγει το ημίχρονο να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 34ο λεπτό ο Αρλάν με κάθετη πάσα βρήκε τον Λασόγκα ο οποίος απέναντι από τον Μπάουμαν δεν αστόχησε φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Στις καθυστερήσεις ο Ελιουνούσι δεν κατάφερε να βάλει ξανά μπροστά τη Χόφενχαϊμ και στην επανάληψη οι προσπάθειες των δυο ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να σημειώνεται στο 89ο λεπτό όταν ο Λασόγκα σημάδεψε το δοκάρι .
Για τη Χόφενχαϊμ ήταν η 5η ισοπαλία στο πρωτάθλημα με το Αμβούργο να μην μπορεί να... εξαργυρώσει το μεγάλο διπλό επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ τη προηγούμενη αγωνιστική και να παραμένει τρίτο από το τέλος.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντικμέιερ (30' Γκετς), Ντζουρού, Βέστερμαν, Όστρολεκ, Αρσλάν (80' Στίμπερ), Μπεχράμι, Μίλερ, Χόλτμπι, Φαν Ντερ Φάαρτ (66' Γιάνσεν), Λασόγκα
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Ρούντι, Σούλε, Στρομπλ, Μπεκ, Πολάνσκι, Σβέγκλερ, Βόλαντ (91' Ζούμπερ), Φιρμίνο (72' Σίπλοκ), Ελιουνούσι, Μοντέστε (53' Σζαλάι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα