Χάλστι: Μπορούμε να κερδίσουμε Ατλέτικο και Γιουβέντους

14:05 2/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η νίκη επί του Ολυμπιακού άνοιξε την όρεξη στη Μάλμε με τον Μάρκους Χάλστι να υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Σουηδίας μπορούν στην έδρα τους να κερδίσουν και την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Γιουβέντους.
Σε δηλώσεις του μετά το 2-0 επί του Ολυμπιακού, ο Σουηδός αμυντικός της Μάλμε τόνισε: "Οι πιθανότητες υπάρχουν, σίγουρα. Υπάρχουν, επειδή ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε ένα

καλό ξεκίνημα. Τώρα χρειάζεται να σκεφτούμε το επόμενο ματς με την Ατλέτικο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, νομίζω.
Αν πάρουμε έναν βαθμό εκτός έδρας, τότε θα είμαστε χαρούμενοι. Στην έδρα σου πρέπει να παίρνεις τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε σε σωστό δρόμο και πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας και την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους".
Για το "κλειδί" στην εφετινή επιτυχημένη πορεία της Μάλμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χάλστι δήλωσε: "Η συνολική προσπάθεια της ομάδας σήμερα είναι εξαιρετικά καλή. Ήταν ομαδική προσπάθεια και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Στα χαρτιά, όλες οι ομάδες ήταν καλύτερες από εμάς, η Σπάρτα Πράγας, η Σάλτσμπουργκ και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, όλα τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν χάρη στην ομαδική δουλειά και ο Όλσεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν".

Keywords
Τυχαία Θέματα