Χαλάρωμα στον ΠΑΟΚ

18:38 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Χαλάρωμα και αποθεραπεία για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη και ασκήσεις τεχνικής και τακτικής για τους υπόλοιπους περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Πέλκας, Κίτσιου, ενώ σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Λόρενς, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες

ημέρες. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι ποδοσφαιριστές, που κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους ενόψει των φιλικών αγώνων την Τρίτη και την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα στην εθνική ομάδα των Ανδρών έχουν κληθεί για τον φιλικό αγώνα Ελλάδας - Ελβετίας οι Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Αθανασιάδης. Ο Σίλντεφελντ ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Κροατίας για την φιλική αναμέτρηση με την Δ. Κορέας στο Λονδίνο, ο Καμαρά βρίσκεται στο Παρίσι με την Εθνική ομάδα της Γουινέας και ο Λάζαρ ταξίδεψε για την Ισπανία, όπου η Εθνική ομάδα της Ρουμανίας θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία.

Ο Ιτάνζ βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Καμερούν, ενώ οι Κωνσταντινίδης, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης έχουν κληθεί στην εθνική ομάδα Νέων U-19, η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε και ο Ολίσε, καθώς ταξίδεψε για την Μόσχα, μετά από σχετική άδεια, προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις και να έρθει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.

Αργά το απόγευμα αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη ο Βούκιτς, ο οποίος από αύριο θα ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα