Μπραντ Πιτ και Τζέσικα Τσάστεϊν στο νέο True Detective;

13:58 21/5/2014 - Πηγή: AEK365

Οι λάτρεις της σειράς True Detective περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιο δίδυμο θα πάρει του χρόνου τη θέση των Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρλεσον που μας καθήλωσαν στα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Και φυσικά ήδη έχουν αρχίσει οι εικασίες και οι διαρροές για πιθανά ονόματα.

Αυτό που ακούγονται πιο έντονα απ' όλα είναι αυτό της ηθοποιού Τζέσικα Τσάστεϊν και του Μπραντ Πιτ! Οι δυο τους μάλιστα είχαν ξανασυναντηθεί στην ταινία του Τέρενς Μάλικ, Tree of Life

Ο δημιουργός της σειράς

Νικ Πιτσολάτο θέλει οπωσδήποτε μια γυναίκα πρωταγωνίστρια με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχουν προσεγγίσει την Τσάστεϊν, η οποία πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Zero Dark Thirty», αλλά και στο επερχόμενο Interstellar του Κρίστοφερ Νόλαν, μαζί με τον Μάθιου Μακόναχι. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η απάντηση της Τσάστεϊν και οι συζητήσεις δεν έχουν καταλήξει ακόμα.

Από την άλλη, πολύ πιθανό είναι να δούμε στον έτερο πρωταγωνιστικό ρόλο τον Μπραντ Πιτ!

«Ο Μπραντ είναι ήδη μέλος της οικογένειας του ΗΒΟ και αν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του θα είναι στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Η ποιότητα του σεναρίου της σειράς κάνει ακόμα και τα πιο μεγάλα ονόματα να θέλουν να συμμετάσχουν», ανέφερε μια πηγή από το ΗΒΟ, το κανάλι που προβάλλει τη σειρά.

Κάθε σεζόν της σειράς θα έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές και διαφορετική ιστορία. Η πρώτη σεζόν με τον Μάθιου Μακόναχι και τον Γούντι Χάρλεσον ολοκληρώθηκε στις αρχές Μαρτίου κερδίζοντας τις εντυπώσεις και ενθουσιάζοντας τους πάντες, τόσο με την ιστορία και τη σκηνοθεσία, όσο και με τις εξαιρετικές ερμηνείες.

Ο δημιουργός της σειράς, Νικ ΠΙτσολάτο, έχει αρχίσει να γράφει ήδη τα επεισόδια της νέας σεζόν και όπως έχει πει οι χαρακτήρες θα είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς της πρώτης.

«Έχω τρεις χαρακτήρες που ξεχωρίζω μέχρι τώρα και είναι όλοι μοναδικοί και δεν μοιάζουν καθόλου με τον Ράστι Κόουλ (Μακόναχι) ή τον Μάρτι Χαρτ (Χάρλεσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα