Μπράνκα: Κάναμε αυτό που έπρεπε

14:32 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Μάρκο Μπράνκα αναφέρθηκε αναλυτικά στις κινήσεις που έκανε η Ίντερ στο μεταγραφικό παζάρι και υποστήριξε πως η ομάδα του Μιλάνου έκανε αυτό που έπρεπε προκειμένου να εμφανιστεί ενισχυμένη την εφετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα για την ανταλλαγή του Κασάνο με τον Πατσίνι, ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ τόνισε σε δηλώσεις του στο "Sky Sport": "Μιλήσαμε με την Μίλαν και κρίναμε πως αυτό συμφέρει και τις δυο ομάδες, καθώς και τους παίκτες. Ο χρόνος θα δείξει αν πράξαμε σωστά, αν και εγώ είμαι βέβαιος πως κάναμε

αυτό που έπρεπε".
Για τους παίκτες που έφτασαν κοντά στην Ίντερ αλλά τελικά δεν αποκτήθηκαν ο Μπράνκα δήλωσε: "Από νωρίς προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες. Αναφέρομαι στον Λαβέτσι και τον Μόουρα. Όταν όμως κατάλαβα ότι οι οικονομικές αξιώσεις των ομάδων τους ήταν πέρα από τις δυνατότητες μας, αποσύρθηκα και δεν ασχολήθηκα ξανά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις ομάδες εκείνες που είναι διατεθειμένες να ξοδέψουν υπέρογκα ποσά".
Όσο για τις αποχωρήσεις των Ζούλιο Σέζαρ και Μαϊκόν, ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ δήλωσε: "Πρόκειται για δυο παίκτες που έφερα εγώ και που ήρθε η ώρα να φύγουν. Για το καλό της ομάδας και το δικό τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα