Μπόβαλης: «Χρειαζόμαστε 14 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο!»

23:06 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την δραματική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ περιέγραψε ο Ηλίας Μπόβαλης στο site της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» της Αίγινας, αποκαλύπτοντας ότι η εταιρία χρειάζεται 14 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο! Μάλιστα, τόνισε ότι αν μέχρι τις 25 Απριλίου δεν βρεθεί λύση στην Ένωση τότε θα παραιτηθεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ενώ ανέφερε ότι ο μοναδικός που προσπαθεί να βρει λύση

στην ΑΕΚ είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Παράλληλα, στην συνέντευξη που έδωσε ο Γενικός Διευθυντής μίλησε αρκετά για τον εαυτό, τον χαρακτήρα του και την οικογένεια του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Συναντηθήκαμε με τον Ηλία Μπόβαλη, τον νέο εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, στο αγαπημένο του νησί, την Αίγινα. Απογευματάκι, με το υπέροχο χρυσό φως να λούζει στην κυριολεξία τα νεοκλασικά κτήρια της Αίγινας, ο Ηλίας απολάμβανε τον καφέ του σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία της παραλίας. Ένα μικρό διάλλειμα ξεκούρασης για τον Ηλία, που πρόσφατα ανέλαβε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Χαμογελαστός και ευδιάθετος με καλωσόρισε και δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μου… και το ταξίδι γνωριμίας άρχισε!

-Αεκτζής λοιπόν;
«Φυσικά Αεκτζής! ΑΕΚ με έκανε ο θείος μου, που για μένα ήταν ο μεγαλύτερος Πρόεδρος που πέρασε από την ομάδα, ο Λουκάς Μπάρλος. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να κάθομαι στα γόνατά του στη Φιλαδέλφεια όταν ήμουν 8 περίπου χρόνων»

-Αφίσα της αγαπημένης σου ομάδας στον τοίχο του δωματίου σου όταν ήσουν παιδί;
«Ναι, με τον Μίμη Παπαϊωάνου»

-Καλύτερος ποδοσφαιριστής;
«Δεν μπορώ να σου πω μόνο έναν. Υπάρχουν αρκετοί. Παπαϊωάννου, Αρδίζογλου, Βάγκνερ, Μπάγιεβιτς, Νικολαΐδης, Τσάρτας»

-Αγαπημένη στιγμή;
«Όταν παίξαμε με την Μίλαν, σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ με φοβερή ατμόσφαιρα και την κερδίσαμε»

-Χειρότερη στιγμή;
«Πέρσι. Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος. Έχω πάει με τις κόρες μου, βαμμένοι όλοι κιτρινόμαυροι. Κερδίσαμε το παιχνίδι, πήραμε το κύπελλο αλλά δεν μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε λόγω των επεισοδίων. Αναγκάστηκα να φύγω από το γήπεδο με τις κόρες μου πριν την απονομή, λόγω των δακρυγόνων. Οι κόρες μου έκλαιγαν και με παρακαλούσαν να μείνουμε διότι ήθελαν να έχουν να λένε στο σχολείο τους ότι είδαν έναν παίκτη της ΑΕΚ να σηκώνει το κύπελλο»

-Καλύτερη ανάμνηση;
«Το τελευταίο μας πρωτάθλημα…»

-Παίζεις ποδόσφαιρο;
«Τώρα όχι, αλλά έπαιζα μικρός στην θέση 5»

-Έχεις μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στην παραγωγή ντοκιμαντέρ. Έχεις φτιάξει κάτι για την ομάδα σου;
«Όχι. Είμαι σχεδόν 2,5 μήνες στην θέση αυτή. Αυτό που προσπαθούμε είναι να σώσουμε την ομάδα. Μετά σε δεύτερο στάδιο θα γίνει και το ντοκιμαντέρ»

-Ξέρω ότι αγαπάς ιδιαίτερα την μουσική. Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;
«Sympathy for the devil των Rolling Stones»

-Ποιο τραγούδι θα ταίριαζε αυτή τη εποχή στην ΑΕΚ;
«Money των Pink Floyd»

-Τα παιδιά σου τι ομάδα είναι;
«Και οι τρεις ΑΕΚ φυσικά!»

-Τα παίρνεις μαζί σου στο γήπεδο;
«Να τις π
Keywords
Τυχαία Θέματα