Μπούρμπος: 280.000 ευρώ μου χρωστάει ο ΟΦΗ

08:50 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες ο Χρήστος Μπούρμπος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ για την παραμονή του στην κρητική ομάδα με τον Έλληνα δεξιό μπακ να αποκαλύπτει πως η κρητική ομάδα του χρωστάει 280.000 ευρώ και να υπογραμμίζει πως αν δεν βρεθεί λύση δεν συζητά για νέα συνεργασία.
Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει προτάσεις στα χέρια του, δίχως να αναφερθεί συγκεκριμένα, ωστόσο δεν

είναι κρυφό πως θέλει να φορέσει ξανά την φανέλα της ΑΕΚ κάτι που είχε μεταφέρει και στον Νίκο Λυμπερόπουλο σε συζήτηση που είχαν πριν λίγες μέρες.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, ο Χρήστος Μπούρμπος τόνισε: "Δεν γίνεται να συζητήσω για μια νέα συνεργασία, αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ποσό που μου οφείλεται και το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Μιλάμε για ένα ποσό που αγγίζει τις 300.000 ευρώ, για την ακρίβεια είναι 280.000 ευρώ. Τρία χρόνια στην ομάδα κάνω υποχωρήσεις για τα χρήματα, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Είπα στον κ. Πουλινάκη ότι θα συζητήσω να μείνω στην ομάδα, μόνο ανα ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με την οφειλή που υπάρχει στο πρόσωπο μου. Μου ζήτησε να περιμένω μερικές μέρες και αυτό κάνω. Θέλω πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον ΟΦΗ. Νιώθω καλά και αυτό που θέλω είναι να έχω την υγεία μου και να κάνω μια καλή χρονιά. Προτάσεις υπάρχουν και αυτό είναι καλό. Θα περιμένω μερικές μέρες και μετά θα αποφασίσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα