Μπουμσόνγκ: Η Ισπανία το φαβορί

11:23 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής και τα στατιστικά στοιχεία χρήζουν την Εθνική Ισπανίας νούμερο 1 φαβορί για την κατάκτηση του EURO 2012 όπως υποστήριξε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της "Le Buteur" ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε για
Το πώς του φαίνεται η διοργάνωση μέχρι τώρα: "Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν ορισμένα καλά παιχνίδια. Όμως μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός πως βλέπω ομάδες που δεν

διστάζουν να ζητήσουν την νίκη από τα πρώτα λεπτά. Είμαστε όμως ακόμα στην αρχή. Το επίπεδο είναι καλό, παρότι συνήθως στα πρώτα ματς οι ομάδες θέλουν να πάρουν έστω τον ένα βαθμό για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση".
Τι πήγε στραβά στον αγώνα της Ισπανίας με την Ιταλία: "Προσωπικά βρήκα τους Ισπανούς κυρίαρχους τους αγώνα. Οι Ιταλοί σίγουρα είχαν ευκαιρίες, όμως ο Τόρες θα μπορούσε σε δυο περιπτώσεις να σκοράρει και να τελειώσει το ματς. Πρέπει όμως να βελτιωθούν αμυντικά καθώς το ματς με τους Κροάτες θα είναι δύσκολο. Μάλιστα οι Κροάτες θα μελετήσουν τον αγώνα με την Ιταλία για να χτυπήσουν στα αδύνατα σημεία της άμυνας της Ισπανίας.
Αν η Ισπανία φαβορί για τον τίτλο: "Όπως είδα όλες τις ομάδες μέχρι σήμερα, ναι. Ότι και να λένε όλοι, έχει καταπληκτικό προπονητή και τα στατιστικά της τα λένε όλα. Με την Ιταλία είχε 60% κατοχή και πολλές εύστοχές πάσες στο κέντρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα