Μπουφόν για Μπαλοτέλι: Μπορεί να συμβεί στον καθένα

14:08 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, ο Μάριο Μπαλοτέλι αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε στην διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ιταλίας με την Εθνική Τσεχίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να υπερασπίζεται τον συμπατριώτη του λέγοντας πως μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Ο Μπαλοτέλι ήταν έξαλλος με την αποβολή του και ξέσπασε στις πινακίδες με τον Μπουφόν να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα: "Δεν βλέπω κάτι το σοβαρό στην αποβολή του Μπαλοτέλι. Δέχτηκε δυο

κίτρινες κάρτες και αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, οπότε πιστεύω πως ο κόσμος ασχολείται υπερβολικά με αυτό το θέμα. Αυτό που μετρά είναι πως όταν ο Μπαλοτέλι μπαίνει στο γήπεδο, δίνει το μάξιμουμ. Δεν είναι θέμα ωριμότητας, αλλά τι δίνει μέσα στο γήπεδο".
Στην συνέχεια ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Εθνικής Ιταλίας μίλησε για το 0-0 με την Τσεχία: "Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό. Στα επόμενα παιχνίδια μας, θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με τον απαραίτητο θυμό αλλά και την επιθυμία να παλέψουμε. Όλα αυτά τα στοιχεία έλειπαν απόψε γιατί είχαμε έναν μήνα να παίξουμε. Δυσκολευτήκαμε να τους πιέσουμε, και πιστεύω πως αυτό ήταν πρόβλημα φυσικής κατάστασης αλλά και νοοτροπίας. Όταν η σεζόν τελειώνει, χαλαρώνεις και δεν είσαι προετοιμασμένος για τέτοια παιχνίδια. Προερχόμαστε από πολλά παιχνίδια μέσα στην σεζόν αλλά αυτό που μετρά περισσότερο είναι η πίστη μας στην εθνική ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα