Μποροβίντσεκ: Πάμε για τρεμπλ!

23:33 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η αρχηγός και MVP του Σούπερ Καπ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» για τη σημασία της κατάκτησης του τίτλου στο 1ο Σούπερ Καπ που έγινε στην Ελασσόνα και το πώς μπορεί να βοηθήσει το μέλλον της ΑΕΚ: «Σε τόσο δύσκολες εποχές για την ΑΕΚ αυτός ο τίτλος και κάθε τίτλος που έρχεται από το βόλεϊ έχει τεράστια σημασία. Το νιώθουμε κάθε στιγμή. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι

περήφανοι για την ομάδα τους κι εμείς είμαστε χαρούμενες και ικανοποιημένες που τους δίνουμε χαρά και με έμμεσο τρόπο δείχνουμε το δρόμο των επιτυχιών». Η Μποροβίντσεκ είναι 31 ετών, έχει γεννηθεί στο Μάριμπορ της Σλοβενίας και κλείνει 10 χρόνια στην Ελλάδα. Στο παρελθόν έχει περάσει από Πανελλήνιο, Φιλαθλητικό, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό.

-Είσαι 31 ετών, σκέφτεσαι να μείνεις για πάντα στην Ελλάδα και να ζητήσεις την ελληνική υπηκοότητα;
«Δεν σκέφτομαι να φύγω, αλλά δεν έχω σκεφτεί και να πάρω την ελληνική υπηκοότητα. Θα δούμε στο μέλλον. Αν και η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές έχω συνηθίσει, έχω μάθει τη γλώσσα και τη νοοτροπία των Ελλήνων. Η αλήθεια είναι πως έχει πέσει το επίπεδο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Δεν έχει σχέση με αυτό που έζησα όταν είχαν πρωτοέρθει πριν από 10 χρόνια αλλά θέλω να μείνω για να συμβάλω όσο μπορώ στην ανάκαμψη που κάποια στιγμή είναι σίγουρο πως θα έρθει».

-Πού κρίθηκε ο αγώνας του Σούπερ Καπ;
«Στην πείρα μας και στην κακή υποδοχή του Ολυμπιακού. Σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία μας έπαιξε η ανατροπή του 1ου σετ από 11-2, αλλά και οι δύο φάσεις στο 23-23 που έκριναν το 3ο σετ».

-Πού είναι βελτιωμένη η φετινή ομάδα της ΑΕΚ;
«Εχουμε μεγαλύτερη δύναμη στο φιλέ και καλύτερη υποδοχή. Με τον Ολυμπιακό θα γίνει μάχη για το πρωτάθλημα και το κύπελλο αλλά αν βελτιωθούμε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

-Εχεις αναδειχτεί πάλι MVP σε τελικό;
«Εχω πάρει δύο πρωταθλήματα στην Ελλάδα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και ένα Σούπερ Καπ. Εχω πρωταθλήματα με τη Σαρλερουά στο Βέλγιο και με την Γκαλάτι στη Ρουμανία αλλά ποτέ δεν ήμουν MVP σε κάποιον τελικό. Αυτό που μου λείπει πλέον είναι η κατάκτηση ενός κυπέλλου αλλά και η κατάκτηση ενός τρεμπλ την ίδια σεζόν. Ελπίζω να τα καταφέρουμε φέτος».

-Πού αφιερώνεις τον διπλό τίτλο σου;
«Στον κόσμο της ΑΕΚ και στην αρχηγό της περσινής ομάδας Χαρά Σάκκουλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα