Μποροβήλος: Η Μπεσίκτας είναι το φαβορί

13:26 17/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τη Πέμπτη στη Κωνσταντινούπολη τη Μπεσίκτας, στη πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, και ο Γιώργος Μποροβήλος έδωσε στην τουρκική ομάδα τον τίτλο του φαβορί.
Σε δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε: "Η Μπεσίκτας είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να παραταχθούμε στο γήπεδο απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Παρακολούθησα τα παιχνίδια με την Άρσεναλ. Η εντύπωση που μου δόθηκε είναι πως πρόκειται

για σκληρή ομάδα. Αλλά νομίζουμε πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι την Πέμπτη. Είναι το φαβορί. Η Μπεσίκτας είναι μια μεγάλη ομάδα, ενώ εμείς είμαστε μια μικρή ομάδα που προσπαθεί για το καλύτερο".
Για το κλίμα που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια στις ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις, ο Μποροβήλος δήλωσε: "Ειδικά στις δεκαετίες του '70 και του '80 έγιναν παιχνίδια σε διαφορετική ατμόσφαιρα, αλλά αυτό έχει περάσει. Δεν υπάρχει πλέον τέτοιο κλίμα. Ο κόσμος αλλάζει και οι σχέσεις μεταξύ των δυο λαών έχουν βελτιωθεί. Σε εμάς δεν υπάρχουν ιδέες εχθρότητας κατά των Τούρκων. Εμείς θα παραθέσουμε δείπνο στους Τούρκους φίλους μας πριν το παιχνίδι στην Ελλάδα στις 27 Νοεμβρίου. Θα προσπαθήσουμε να τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο".
Για το τουρκικό ποδόσφαιρο είπε: "Η Μπεσίκτας και το τουρκικό ποδόσφαιρο έχουν κάνει πολλά βήματα βελτίωσης. Στην Ελλάδα είναι γνωστές οι τέσσερις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, με την Γαλατάσαραϊ να είναι η πιο αναγνωρίσιμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα