Μπορούσε τη νίκη η ΑΕΛ

22:03 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ- ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 0-0
Γήπεδο: ΓΣΠ
Στο 0-0 έμεινε η ΑΕΛ με την Γκλάντμπαχ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Η Γκλάντμπαχ πίεσε από την αρχή και στο 1ο μόλις λεπτό ο Ρινγκ έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ,

αλλά σούταρε άστοχα.
Οι Γερμανοί συνέχισαν να είναι ανώτεροι και στο 5' το δυνατό σουτ του Χάνκε τράνταξε το δοκάρι του Ντεγκρά, ενώ η ΑΕΛ απάντησε στις ευκαιρίες στο 8' με τον Τζούνιορ να πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί της Γκλάντμπαχ διώχνουν στη γραμμή του τέρματος.
Στο 16' ο Ζιλμπέρτο εκτέλεσε απ' ευθείας ένα φάουλ, όμως κανείς παίκτης της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίκτυα, ενώ στο 19' ο Ντεγκρά μάζεψε εύκολα το σουτ του Νορντβάιτ.
Στο 24' ο Μιγκέλ δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή προ του Τερ Στέγκεν, ενώ στο 40' ο Ντεγκρά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το απ' ευθείας φάουλ του Νορτνβάιτ.
Στο 52' ο Τερ Στέγκεν έδιωξε όμορφα τα σουτ του Εντμάρ, ενώ στο 53'ο Τζάκα κόπηκε από τον Αϊρόσα.
Στο 60' ο Ντεγκρά απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τζάκα, ενώ ο Ρινγκ αστόχησε από καλή θέση στο επόμενο λεπτό.
Η ΑΕΛ θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη αν στο 77' ο Μπεμπέ πλάσαρε σωστά μέσα από την περιοχή.
ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ντόσα Τζούνιορ, Μαϊκόν (76' Μπεπέ), Παρπάς, Νικολάου, Αϊρόσα, Μιγκέλ, Εντμάρ (71' Σέρτζιο), Ζιλμπέρτο, Ντεντέ, Βουό (58' Σα).
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Μπρούβερς, Ντομίνγκες, Βεντ, Γιάντσκε, Ρινγκ (79' Ραπ), Σιγκερσί, Νορντβάιτ, Χέρμαν, Χάνκε (82' Ντε Καμάργκο), Χργκοτά (46' Τζάκα).
Διαιτητής: Ντουάρτε Γκόμες. Βοηθοί: Ρικάρντο Σάντος, Βενάνσιο Τομέ. 4ος: Αντόνιο Γκοντίνιο, Διαιτητές γραμμών: Μανουέλ Ντε Σόουζα, Κάρλος Σίστρα (ΠΟΡ)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ- ΜΑΡΣΕΪΓ: 2-2
Γήπεδο: Σουκρού Σαράτσογλου
Στις καθυστερήσεις έκλεψε την ισοπαλία 2-2 η Μαρσέιγ από τη Φενερμπχτσέ.
Δυναμικό ξεκίνημα έκανε η Μαρσέιγ μέσα στην Τουρκία και μόλις στο 1ο λεπτό είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ρεμί μετά από σέντρα του Αμαλφιτανό.
Στο 6' ο Μανταντά είπε όχι σε σουτ που κόντραρε και στον Μορέλ, ενώ στο 28' η Φενερμπαχτσέ άνοιξε το σκορ.
Ο Ερκίν βρέθηκε απέναντι στον Μανταντά και τον πλάσαρε κάτω από τα πόδια, κάνοντας το 1-0.
Η Μαρσέιγ είχε δοκάρι με τον Αγιού στο 51ο λεπτό αλλά στο 57' δέχτηκε και δεύτερο γκολ.
Σκόρερ ο Άλεξ με όμορφη κεφαλιά μετά από σέντρα του Μεϊρέλες.
Η Μαρσέιγ κατάφερε να μειώσει με τον Βαλμπουενά στο 82ο λεπτό και συνέχισε να πιέζει. Η πίεση αυτή έφερε καρπούς στις καθυστερήσεις, με τον Αντρέ Αγιού να κάνει το τελικό 2-2.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Καλντιρίμ, Ιρτεγκούν, Γιόμπο, Γκονιούλ, Τοπάλ, Άλεξ, Μεϊρέλες, Τοπούζ, Ερκίν (89' Στοχ), Σό (73' Μπιενβενού).
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Ν'Κουλού, Ν'Ντιαγέ (42' Σεϊρού), Μορέλ, Φανί, Μπάρτον (71' Τζ.Αγιού), Αμαλφιτανό, Καμπορέ, Βαλμπουενά, Α.Αγιού, Ρεμί (63' Ζινιάκ).
Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ. Βοηθοί: Τόμισλαβ Πέτροβιτς, Μίρο Γκργκιτς. 4ος: Ντάλιμπορ Κόνιαρ. Διαιτητές γραμμών: Ντομαγκόι Βουτσκό

Keywords
Τυχαία Θέματα