«Μπορούμε να τιμωρήσουμε τη Ντόρτμουντ»

13:01 23/2/2015 - Πηγή: AEK365

Την πίστη πως η Γιουβέντους έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει τη Ντόρτμουντ και να περάσει αυτή στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Οι δύο ομάδες συγκρούονται την Τρίτη (24/2) στο Τορίνο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης, με τον 30χρονο αμυντικό της «Μεγάλης Κυρίας» να παραδέχεται πως ναι μεν η Ντόρτμουντ είναι μια επικίνδυνη ομάδα ωστόσο το «ριψοκίνδυνο» παιχνίδι της μπορεί να αποβεί μοιραίο.

«Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για τη νίκη κόντρα στη Ντόρτμουντ. Θέλουμε να προχωρήσουμε

και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε σε αυτή την ευρωπαϊκή περιπέτεια», ανέφερε αρχικά στο Rai Sport και συνέχισε:

«Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια καθώς η συγκεκριμένη ομάδα έχει πλέον στη διάθεσή της παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό ωστόσο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Δεν πρέπει να της επιστρέψουμε να μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις καθώς υπάρχουν παίκτες που είναι πολύ επικίνδυνοι όταν τους δίνεις χώρο. Ωστόσο, το να παίζεις με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ ριψοκίνδυνο, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο μισό της σεζόν όπου η Ντόρτμουντ δέχτηκε πολλά γκολ».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα του τα τελευταία χρόνια τονίζοντας παράλληλα πως οι πρωταθλητές Ιταλίας μπορούν να φτάσουν αρκετά ψηλά στη διοργάνωση.

«Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή και έχει βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να παίξουμε με ενθουσιασμό, σα να ζούμε ένα όνειρο, και χωρίς να αισθανόμαστε το βάρος της ευθύνης πως εκπροσωπούμε την Ιταλία στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα