«Μπορούμε να μειώσουμε»

22:12 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο της χαρτί στη μάχη της παραμονής παίζει αύριο το βράδυ (19.30, ΕΑΠ, Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Κομισάριος: Ιορδανίδης) η ΕΑ Πατρών, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο τρίτο παιχνίδι των Play Outs, την ίδια ώρα που οι Πράσινοι έχουν την πρώτη ευκαιρία για να σφραγίσουν την παραμονή τους στη Volleyleague.
Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-0 νίκες των Αχαιών, έχοντας επικρατήσει

με 3-0 στον πρώτο αγώνα στην Πάτρα και με 3-2 στο δεύτερο ματς στο κλειστό του Μετς, ενώ η σειρά υπενθυμίζουμε ολοκληρώνεται στις τρεις νίκες.
«Σίγουρα πλέον είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά πιστεύω ότι την Τρίτη μπορούμε να νικήσουμε τον ΠΑΟ και να μειώσουμε σε 2-1. Η ομάδα μέρα με την μέρα ανεβάζει την απόδοση της και θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι μέχρι την Τρίτη ώστε σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα της έδρας μας, να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στην Αθήνα για να παλέψουμε για την παραμονή μας», δήλωσε ο τεχνικός της ΕΑΠ Αντώνης Γεράνιος.
Από την πλευρά του ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Κάσσανδρος Στίγγας σημείωσε: «Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι. Αυτή είναι η μοναδική μας σκέψη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Η ΕΑΠ παίζει το τελευταίο της χαρτί κι η αλήθεια είναι ότι στο Μετς έπαιξε καλύτερα απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο νομίζω ότι εμείς της δώσαμε δικαίωμα να ελπίζει κι αυτό δεν πρέπει να το επαναλάβουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα