«Μπορούμε και καλύτερα»

01:00 14/11/2014 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης ΣφαιρόπουλΟς από τη νίκη επί της Γαλατά. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τη διάθεσή τους να παίξουν άμυνα, τους τα έδωσα και μέσα στα αποδυτήρια. Εάν δεν έχεις διάθεση δεν μπορείς να βελτιώσεις και τεχνικά θέματα. Σίγουρα, έγινε καλό ματς, είχαμε τον έλεγχο, σε κάποια σημεία με κάποια μικρά ξεσπάσματα μείωναν, όμως με τη θέληση και την προσπάθεια επικρατήσαμε αρκετά εύκολα. Πιστεύω πως ναι μεν το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, να βελτιώσουμε κάποιους αυτοματισμούς

και στην επίθεση και στην άμυνα. Πρόκειται για πολύ καλή εμφάνιση για το χρόνο που δουλεύουμε, αλλά μπορούμε και καλύτερα».

Στη συνέχεια, πάντως, συμπλήρωσε πως οι τόνοι θα πρέπει να διατηρηθούν χαμηλοί παρά το σημερινό (13/11) θρίαμβό τους: «Θέλω να κρατήσω χαμηλούς τους τόνους, δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Σίγουρα, η άμυνα είναι το «κλειδί» για να κερδίσεις μεγάλα ματς, κάτι που το έχω πει και το ξέρουν οι παίκτες. Προσπαθούν και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό. Επίσης, ευχαριστούμε τον κόσμο, θέλουμε να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των παικτών, έχοντας παράλληλα έξτρα κίνητρο κάθε φορά που παίζουμε στο ΣΕΦ».

Keywords
Τυχαία Θέματα