Μπονούτσι: Να πάρουμε το μάθημα μας

13:42 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Τορίνο η Γιουβέντους δεν κατάφερε να κερδίσει την Σαχτάρ Ντόνετσκ μένοντας στο 1-1 για τον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να πάρουν το μάθημα τους από αυτό το παιχνίδι και να παίζουν πιο δυνατά.

Ο σκόρερ της Γιουβέντους μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και σε ερώτηση γιατί οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το παιχνίδι τους απάντησε: "Γιατί μπήκαμε χωρίς πάθος στην αρχή και τους δώσαμε το δικαίωμα να παίξουν αυτοί περισσότερο με την μπάλα στα πόδια. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε

γρήγορα και πήραμε τα ηνία του αγώνα. Το λάθος μας ήταν πως δεν τους πιέσαμε ψηλά για να τους υποχρεώσουμε στο εύκολο λάθος. Πρέπει να πάρουμε το μάθημα μας από το ματς αυτό. Να παίζουμε δυνατά, στο γνωστό πνεύμα της Γιουβέντους".
Ο Μπονούτσι αναφέρθηκε και στην δυναμική της Σαχτάρ Ντόνετσκ λέγοντας: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την ζημιά. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή και στο τέλος του αγώνα ήταν καλύτεροι από εμάς, μας πίεσαν και θα μπορούσαν να μας νικήσουν. Στο τέλος μάλλον πήραμε έναν βαθμό, παρά χάσαμε δυο".

Keywords
Τυχαία Θέματα