Μπόνιεκ: Η Πολωνία πιο πολλές πιθανότητες

11:33 7/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ είναι ο επίσημος πρεσβευτής της Πολωνίας για το EURO 2012 με τον παλαίμαχο άσο να υποστηρίζει πως στον όμιλο που βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδας, η Πολωνία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι η μια από τις δυο ομάδες που θα προκριθεί στα προημιτελικά ενώ δεν θέλησε να δώσει τις προβλέψεις του για την δεύτερη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπόνιεκ στην εφημερίδα "Sportday"

Τι περιμένετε να γίνει στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας;
"Η απάντηση είναι προφανής, σέβομαι το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι η Πολωνία, η εθνική ομάδα της πατρίδας μου, θα είναι η νικήτρια στο πρώτο παιχνίδι, ακόμα και αν αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο στην πράξη".
Είστε ο πρεσβευτής της Πολωνίας στο Euro 2012. Πόσο σημαντικό και πόσο τιμητικό είναι αυτό για σας;
"Είναι πολύ σημαντικό για μένα, είναι ένα παράσημο που πήρα λόγω της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Σαφέστατα αποτελεί ύψιστή τιμή για εμένα".
Κατά τη γνώμη σας, ποιες είναι οι δύο ομάδες που αποτελούν φαβορί για την πρόκριση στη δεύτερη φάση από το γκρουπ, στο οποίο μετέχουν οι Πολωνία, Ελλάδα, Ρωσία και Τσεχία;
"Για μένα, η Πολωνία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί στον επόμενο γύρο και για την άλλη θέση έχω την ίδια συμπάθεια και εκτίμηση και για τις τρεις άλλες ομάδες, χωρίς όμως να μπορώ να προβλέψω ποιος θα περάσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα