Μπόλονι: Ούτε η Ρεάλ δεν θα άντεχε

23:10 30/10/2011 - Πηγή: AEK365

Εξαιρετικά δυσαρεστημένος εμφανίστηκε, για τα «δώρα» που έκανε ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος μίλησε μετά το ματς και τόνισε πως «όταν κάνεις τρία δώρα σαν τα γκολ που δώσαμε στον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντέξει».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ανάλυση του ματς: «Δεν είμαστε καθόλου

χαρούμενοι. Είναι μια δύσκολη στιγμή, την οποία πρέπει να ξεχάσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, να πάρουμε θάρρος και να συνεχίσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο κάθε ομάδα είχε καλά διαστήματα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα, ανακτήσαμε την κυριαρχία και κάθε ομάδα πάλεψε. Είχαμε πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό, αλλά δεν μετατρέψαμε σωστά σε ευκαιρίες αυτές τις πιθανότητες. Επιμένω στο πρώτο ημίχρονο, αν και αισθάνομαι ότι ο Παναθηναϊκός είχε ώριμη αντιμετώπιση του παιχνιδιού.

Ακόμη και με αυτή την ωριμότητα στο παιχνίδι τους δεν θυμάμαι να είχαν κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία. Τους δώσαμε βοήθεια για να σκοράρουν και αυτό ήταν ένα μπούμερανγκ για εμάς. Στο ημίχρονο σκοπός μου ήταν να πείσω τους παίκτες να είναι πιο νευρικοί και με τη μπάλα στα πόδια και στα μαρκαρίσματά τους.

Πιστεύω ότι το δεύτερο γκολ μας σκότωσε ψυχολογικά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έδειξε ωριμότητα στο παιχνίδι, περισσότερο από εμάς, ακόμη και για το γεγονός ότι έκαναν τις ευκαιρίες τους γκολ. Ο Παναθηναϊκός έχει καλές μονάδες και μετά το 2-0 έγινε πιο εύκολη η διαχείριση από την πλευρά τους».

Για τα γκολ από στημένες φάσεις που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Πέρα από τα δύο σημερινά γκολ, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί αρκετά γκολ από τέτοιες καταστάσεις. Αν με τέτοια λάθη δεχόμαστε γκολ, η δουλειά μας θα γίνεται πολύ πιο δύσκολη».

Για τις απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ: «Όταν έχει παίκτες που λείπουν, έχεις πρόβλημα. Όταν είναι σημαντικοί παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Αθανασιάδης ή ο Λίνο έχεις πρόβλημα. Παράλληλα είναι ευκαιρία για τους άλλους να δείξουν τις δυνατότητές τους. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι οι δυνατότητές τους αυτές που έδειξαν σήμερα, αλλά εκείνες που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη. Όταν δεν έχεις τρεις παίκτες και κάνεις τρία δώρα σαν τα γκολ που δώσαμε στον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντέξει».

Για το αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία:«Μπορώ να σας δώσω αρκετές απαντήσεις. Η πρώτη είναι ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια. Μία άλλη απάντηση είναι ότι μιλάμε για το πρωτάθλημα, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια τον τίτλο τον παίρνουν δύο ομάδες και παράλληλα παίρνουν τα εκατομμύρια του Champions League.

Κάποια πράγματα δεν τα ξεχνάς τόσο εύκολα. Θα μπορούσατε να διαλέξετε κάτι ανάμεσα στις δύο απαντήσεις. Το χειρότερο αίσθημα που μου αφήνει αυτό το ματς είναι ότι δημιουργήσαμε μία εικόνα χωρίς μαχητικότητα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό που μπορώ να τους πω εί

Keywords
Τυχαία Θέματα