Μπόλονι: Δεν είμαστε στο μαντείο των Δελφών

10:33 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ αλλά, όπως σημείωσε και ο ίδιος, δεν είναι στο μαντείο των Δελφών για να μπορέσει, ως άλλη Πυθία, να προβλέψει το μέλλον του στην ομάδα. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι η πρωτιά στα πλέι οφ.
Ο Ρουμάνος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" και αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από την πρώτη χρονιά

στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπόλονι
- Για το πότε θα γνωρίζει τις συνθήκες της επόμενης μέρας για τον ΠΑΟΚ και αν θα είναι μέρος της νέας προσπάθειας, είτε έτσι είτε αλλιώς: "Το μέλλον μου είναι εδώ. Έχω υπογράψει διετές συμβόλαιο και αυτό θα αλλάξει μόνο αν ο ΠΑΟΚ δεν με θέλει. Δεν είμαστε στους Δελφούς και στο μαντείο για να γνωρίζουμε το μέλλον, αλλά στην Θεσσαλονίκη. Το βέβαιο είναι ότι πολλά θα κριθούν από την ικανότητα όλων να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης και του φίλαθλου κόσμου. Βρισκόμαστε σε μια χρονική περίοδο όπου όλοι δίνουμε εξετάσεις για τον βαθμό ωριμότητας μας. Και από τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων θα κριθεί και το μέλλον της ομάδας".
- Για το αν εξαρτάται το μέλλον του ΠΑΟΚ από την έκβαση των πλέι οφ: "Φυσικά και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό ερώτημα όμως που πρέπει να μας απασχολήσει είναι η επόμενη μέρα των πλέι οφ και πώς θα πορευτεί η ομάδα στην συνέχεια. Μέσω εσάς απευθύνομαι κυρίως στους φιλάθλους μας. Και τους λέω, ναι, είναι σημαντικό να κερδίσουμε την ΑΕΚ, μετά τον Ατρόμητο. Αλλά δεν πρέπει να μας αφορά μόνο το σήμερα, αλλά και το αύριο της ομάδας, και το πώς θα μπορέσουμε να φτάσουμε με ασφάλεια σε αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα