Μπόατενγκ: Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας

14:39 1/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γκάνα αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ να υποστηρίζει πως από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, τα πάντα λειτουργούσαν ερασιτεχνικά ενώ κατηγόρησε και τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για αθέτηση συμφωνίας.
Σε δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Γκανέζος μέσος της Σάλκε τόνισε: "Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα είναι τόσο άθλια οργανωμένη μια προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα πάντα λειτουργούσαν με ερασιτεχνικό τρόπο. Ο εφιάλτης

ξεκίνησε την πρώτη μέρα προετοιμασίας και κράτησε μέχρι την τελευταία.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας με επισκέφθηκε στο Μιλάνο για να με παρακαλέσει να ξαναπαίξω για την Γκάνα. Μου έδωσε το λόγω του ότι θα είχαμε καλύτερα ταξίδια, καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία. Όμως, δεν κράτησε το λόγο του".
Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ταξίδευε αυτός και οι υπόλοιποι Γκανέζοι διεθνείς, ο Μπόατενγκ δήλωσε: "Ταξιδέψαμε από το Άμστερνταμ στο Μαϊάμι για την προετοιμασία μας. Όμως πήγαμε με δυο γκρουπ, καθώς δεν υπήρχε χώρος. Το ένα γκρουπ πήγε στην Ατλάντα, το άλλο στη Νέα Υόρκη. Περιμέναμε περίπου εννέα ώρες στο αεροδρόμιο.
Η πτήση από το Μαϊάμι στη Βραζιλία μια εβδομάδα μετά κράτησε 12 ώρες και καθίσαμε στις οικονομικές θέσεις. Τα πόδια μας πιάστηκαν. Μπορεί να ακούγεται παράξενο για έναν απλό πολίτη, όμως για έναν επαγγελματία αθλητή δεν είναι και το καλύτερο.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάθισε στα business καθίσματα, μαζί με τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του. Και μετά στη Βραζιλία, πετάξαμε με πτήση τσάρτερ και έχασα τη βαλίτσα μου. Ήμουν δυο μέρες χωρίς ποδοσφαιρικά παπούτσια. Ήταν σαν καταστροφή για εμένα".
Τέλος, ο Μπόατενγκ μίλησε και για το ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε η αποστολή: "Δεν το λέω ξενοδοχείο αυτό το πράγμα, ήταν σκουπιδότοπος. Έπρεπε να αλλάξω δωμάτιο γιατί αυτό που μου έδωσαν έμοιαζε με ιδιωτική πισίνα, καθώς έσταζε νερό το ταβάνι".

Keywords
Τυχαία Θέματα