«Μπλόκο» στο Αμβούργο

18:47 20/9/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 4η Αγωνιστική

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Γήπεδο: Imtech Arena

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα άφησε εκτός ενδεκάδας Γκέτσε, Λεβαντόφσκι, Ριμπερί και Ρόμπεν και το πλήρωσε με την Μπάγερν Μονάχου να μένει στο 0-0 με το Αμβούργο και να πέφτει από τη πρώτη θέση.
Στο πρώτο μέρος ο Μπεχράμι προκάλεσε πολλά προβλήματα στους πρωταθλητές Γερμανίας που δεν βρήκαν χώρους για να απειλήσουν. Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος παραλίγο να δεχτούν γκολ όταν

στο 50' ο Νικολάι Μίλερ κέρδισε στον αέρα τους Μπόατενγκ και Νόιερ αλλά η κεφαλιά έφυγε λίγο άουτ. Στο 56' ο Ντρόμπνι σταμάτησε τη προσπάθεια του Σακίρι.
Στο 86ο λεπτό ο Χόλτμπι μπροστά στον Ντάντε έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Μετά από αυτή την ευκαιρία το Αμβούργο είχε ακόμα μια για να πάρει μια μεγάλη νίκη με τον Γκριν αλλά έστω και έτσι το ντεμπούτο του Ζινμπάουερ στο πάγκο του Αμβούργου συνδυάστηκε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αμβούργο: Ντρόμπνι, Ντικμέιερ, Ντζουρού, Βέστερμαν, Όστρολεκ, Μπεχράμι, Αρσλάν (67' Γίρασεκ), Νικολάι Μίλερ, Στίμπερ, Χόλτμπι, Λασόγκα (76' Γκριν)
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Χόμπιεργκ (53' Αλόνσο), Ραφίνια (61' Γκέτσε), Μπερνάτ, Σακίρι (66' Λεβαντόφσκι), Μίλερ, Πιζάρο

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΑΝΟΒΕΡΟ 2-0
Γήπεδο: BENTEIER ARENA

Η φανταστική πορεία της Παντέρμπορν στη Bundesliga συνεχίζεται καθώς κέρδισε και το Ανόβερο με 2-0 και βρίσκεται στη κορυφή με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες.
Στο 71' ο Γερμανός φορ Ελίας Κατσούνγκα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Χουνεμέιερ, βάζοντας το τρίτο του γκολ στοπρωτάθλημα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γερμανός εξτρέμ Μόριτζ Στόπελκαμπ πετυχαίνοντας γκολ από τα 80 μέτρα με το Ανόβερο να γνωρίζει τη πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Πάντερμπορν: Κρούσε, Χέινλοθ (71' Κούτσκε), Στρόντιεκ, Χουνεμέιερ, Μπρούκνερ, Βέμερ, Ζίγκλερ, Βράντσιτς, Στόπελκαμπ, Κοτς (79' Μπάκαλορζ), Κατσούνγκα (89' Βουτσίνοβιτς)
Ανόβερο: Ζίλερ, Πάντερ, Σουλζ, Μαρσέλο, Σακάι, Κιγιοτάκε, Γκουλσελάμ, Σμίντεμπαχ (57' Αντρεάσεν), Μπίτενκουρτ (78' Καραμάν), Χοσέλου (77' Μπριάντ), Σόμπιχ

ΣΑΛΚΕ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2-2
Γήπεδο: Veltins Arena

Μεσοβδόμαδα η Σάλκε μπορεί να σταμάτησε τη Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, 1-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", αλλά στο πρωτάθλημα ακόμα ψάχνει τη πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές μένοντας στο 2-2 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Στο 15' η Άιντραχτ άνοιξε το σκορ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός Αλεξάντερ Μέιερ με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φέρμαν για το 0-1. Η Σάλκε είδε τα πράγματα να γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο στόπερ Μάρκο Ρους έκανε το 0-2 για την Άιντραχτ.
Το θετικό για τους γηπεδούχους ήταν ότι μείωσαν σε 1-2 πριν το ημίχρονο όταν ο Μεντόγεβιτς έκανε χέρι μέσα στη περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Τσούπο Μότινγκ ήταν εύστοχος.
Οι γηπεδούχοι στο 50ο λεπτό έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Τζούλιαν Ντράξλερ με ασίστ του σκόρερ Τσούπο Μότινγκ και στο 61' η Σάλκε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Άιντραχτ δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και μάλιστα στο 85' έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μεντόγεβιτς και το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος. Έτσι η Σάλκε παρέμεινε χωρίς νίκη και η Άιντραχτ χωρίς νίκη από τη πρώτη αγωνιστική

Σάλκε: Φέρμαν, Χόγκερ, Αγιαχάν, Νοϊστέντερ, Φουχς, Μπόατενγκ, Αόγκο, Τσούπο Μότινγκ (94' Φρίντριχ), Μέγιερ (74' Μπαρνέτα), Ντράξλερ, Χούντελααρ (82' Ομπάσι)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τσάντλερ, Ρους, Ζαμπράνο Ντζάκπα (58' Οζίπκα), Ιγκνόφσκι (72' Άιγκνερ), Μεντόγεβιτς, Χασέμπε, Μέιερ, Ινούι, Σεφέροβιτς

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 0-2
Γήπεδο: Mercedes Benz Arena

Στη κορυφή, παρέα με Πάντερμπορν και Μπάγερν Μονάχου, βρίσκεται η Χόφενχαϊμ που έμεινε αήττητη μετά και από τη τέταρτη αγωνιστική κερδίζοντας 2-0 στην έδρα της Στουτγάρδης. Στο 15ο λεπτό ο Γάλλος επιθετικός Μοντέστε με κεφαλιά, από ασίστ του Ρούντι, έκανε το 0-1 και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Νορβηγός εξτρέμ Ελιουνούσι. Η Στουτγάρδη μετά και από αυτό το αποτέλεσμα είναι ουραγός

Στουτγάρδη: Ούλριχ, Κλέιν, Ρούντιγκερ, Σβαμπ, Σακάι (56' Ράους), Ρομέου (76' Κόστιτς), Γκέντνερ, Λέιτνερ, Ντιναβί, Βέρνερ, Χάρνικ (70' Μαξίμ)
Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Ρούντι, Στρομπλ, Σούλε, Μπεκ, Σβέγκλερ (83' Βέστεργκααρντ), Πολάνσκι, Ζούμπερ (68' Φόλαντ), Φιρμίνο, Μοντέστε (86' Σίπλοκ), Ελιουνούσι

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 4-2
Γήπεδο: SGL ARENA

Η Άουγκσμπουργκ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά τις ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές, επικρατώντας της Βέρντερ Βρέμης με 4-2. Η ομάδα της Βρέμης προηγήθηκε στο 3' με το παρθενικό γκολ στη Bundesliga του 19χρονου Σέλκε, με τον Μπάιερ να ισοφαρίζει στο 14'). Στις καθυστερήσεις του Α' μέρους οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς χάρη σε πέναλτι του Βεράεγκ. Το είχε κερδίσει ο Μπομπαντίγια από τον Μπάρτελς. Ο τελευταίος πάντως φρόντισε να ρεφάρει, καθώς στο 56' πήρε εκείνος πέναλτι από το Κορ, με τον Ντι Σάντο να ευστοχεί και φέρνει ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Ηταν το 4ο διαδοχικό παιχνίδι που η Βέρντερ επέστρεφε στο σκορ. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα έπαιρνε το βαθμό. Στο 77' ο Καϊούμπι τράνταξε με βολίδα το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Βέρνερ έκανε το 3-2. Στις καθυστερήσεις ο Μάταβζ ολοκλήρωσε το καρέ των γηπεδούχων.


Άουγκσμπουργκ: Χιτζ, Βερχά, Κάλσεν Μπράκερ, Κλαβάν, Ραμάν Μπάμπα, Μπάιερ, Μπομπαντίγια (75' Καϊούμπι), Κορ (80' Χονγκ Χο), Άλτιντοπ, Βέρνερ, Μέλντερς (63' Μάταβζ)
Βέρντερ Βρέμης: Βολφ, Φριτζ (58' Φριτζ), Πρεντλ, Λουκιμίγια, Γκαρσία, Γκάλβεζ (79' Πέτερσεν), Γιουνούζοβιτς, Μπάρτελς, Ελία (58' Χαΐροβιτς), Ντι Σάντο, Σέλκε

ΜΑΪΝΤΣ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-0
Γηπεδο: Coface Arena

Μετά το 2-0 της πρεμιέρας από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνώρισε και δεύτερη ήττα αυτή τη φορά στην έδρα της Μάιντς επίσης με 2-0.
Στο 66ο λεπτό ο Σίνζι Οκαζάκι, από ασίστ του Χάιρο, έκανε το 1-0 για τη Μάιντς με την καθοριστική φάση του αγώνα να σημειώνεται στο 70ο λεπτό. Ο σκόρερ Οκαζάκι έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι αλλά ο Κάριους νίκησε τον Ιμόμπιλε και κράτησε το 1-0. Μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 74', ο Ματίας Γκίντερ με αυτογκόλ έκανε το 2-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Μετά από αυτή τη νίκη, η Μάιντς συνεχίζει αήττητη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκεται στη κορυφή με 8 βαθμούς.

Μάιντς: Κάριους, Μπροσίνσκι, Μπελ, Γιάρα, Ντίαζ, Γκέις, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αλαγκούι (60' Χάιρο), Χόφμαν, Μόριτζ, Οκαζάκι
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Μπέντερ (80' Μαρουόκα), Γιόγιτς, Ομπαμεγιάνγκ, Γκρόσκροϊτς, Καγκάβα (65' Μκιταριάν), Ράμος (65' Ιμόμπιλε)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα