«Μπλόκο» στην Σκωτία για Μπαρτσελόνα

23:52 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-1
Γήπεδο: "Celtic Park"

Πριν από 15 μέρες η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις για να κερδίσει με 2-1 την Σέλτικ με την πρωταθλήτρια Σκωτίας να δείχνει πόσο σκληρό καρύδι είναι κάτι που απέδειξε και απόψε κερδίζοντας τους Καταλανούς με 2-1 για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς

Λιγκ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στο "Celtic Park" ήταν ο τερματοφύλακας της Σέλτικ, ο Φόρστερ ο οποίος με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του σταματούσε κάθε επιθετική προσπάθεια της Μπαρτσελόνα.
Στο 21ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Βανιάμα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Μπαρτσελόνα βγήκε μπροστά, πίεσε και στο 36ο λεπτό η κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες βρήκε στο δοκάρι.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και στην επανάληψη, οι παίκτες του Βιλανόβα πίεσαν από την αρχή για την ισοφάριση αλλά ο Φόρστερ ήταν ανίκητος και στο 60ο λεπτό σε διπλή προσπάθεια του Σάντσες και στο 70ο λεπτό σε σουτ του Μέσι. Έτσι λοιπόν, σε μια από τις αντεπιθέσεις της η Σέλτικ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον 18χρονο Γουάτ ο οποίος στο ντεμπούτο του σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 στο 83ο λεπτό.
Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Λιονέλ Μέσι στο τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ (72' Γουάτ), Γουίλσον, Αμπρόουζ, Μούλγκριου, Κόμονς, Μάθιους, Μπράουν, Βανιάμα, Λέντλεϊ, Μικού, Σαμαράς (79' Καγιάλ)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Μασεράνο, Μπαρτρά (72' Πικέ), Άλμπα, Σονγκ (71' Φάμπρεγας), Ινιέστα, Τσάβι, Πέδρο, Μέσι, Αλέξις (89' Βιγια).

Keywords
Τυχαία Θέματα