«Μπλόκο» από το Αμβούργο

23:37 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Μπορούσια Παρκ Στάντιον»
Την ευκαιρία να πιάσει την Ντόρτμουντ στην 1η θέση της Γερμανίας απώλεσε η Γκλάντμπαχ, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με το Αμβούργο στην αναμέτρηση του «Μπορούσια Παρκ Στάντιον» για την 23η Αγωνιστική της Bundesliga,

μένοντας τους σαράντα επτά βαθμούς. Η Γκλάντμπαχ απείλησε στο 8' με τον Ρόις να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Αράνγκο, ενώ στο 17' το Αμβούργο απάντησε όταν ο Γιάρολιμ τροφοδότησε τον Αρσλάν που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Τεν Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 21' όταν ο Ρόις τροφοδότησε τον Μπρούβερς, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ντρόμπνι. Η Γκλάντμπαχ απείλησε ξανά στο 29' όταν Νοιστάντερ και Αράνγκο συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Χάνκε, ο οποίος σούταρε πάνω στον Ντρόμπνι από το ύψος του πέναλτι. Το Αμβούργο «φλέρταρε» με το προβάδισμα στο 36' όταν ο Ρινκόν τροφοδότησε τον Γκερέρο που πλάσαρε τον Τεν Στέγκεν, όμως ο Γιάντσκε απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Τα «πουλάρια» πήραν προβάδισμα στο 45' όταν ο Αράνγκο σέντραρε από τα αριστερά για τον Χάνκε, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Ντρόμπνι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 56' όταν ο Αόγκο εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά για τον Γκερέρο, ο οποίος με κεφαλιά-πάσα τροφοδότησε τον Αρσλάν που με δεξί πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το Αμβούργο απείλησε στο 63' όταν ο Γιάνσεν πάσαρε στον Αρσλάν που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 68' η Γκλάντμπαχ απάντησε με τον Ρόις να σουτάρει άστοχα από την μεγάλη περιοχή. Τα «πουλάρια» είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη στο 75' όταν ο Αράνγκο με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Χάνκε που πλάσαρε με τον Ντρόμπνι να αποκρούει ασταθώς, ενώ στην επαναφορά ο Ντίκερμαιερ σταμάτησε το σουτ του Ντε Καμάργκο από το ύψος του πέναλτι.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τεν Στέγκεν, Γιάντσκε, Μπρούβερς, Ντάντε, Νταμς, Νορτβίντ, Νοιστάντερ, Αράνγκο, Ρόις, Χάνκε, Ντε Καμάργκο (79' Οτσού).
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντίκερμαιερ, Βέστερμαν, Ραϊκοβιτς, Αόγκο, Ρινκόν, Γιάρολιμ, Σάλα (72' Ιλίσεβιτς), Γιάνσεν (83' Σον), Γκερέρο, Αρσλάν. (90+1' Κάτσαρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα