Μπλέξιμο με Παουλίνιο και Ίντερ

20:11 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος των Νερατζούρι ρωτήθηκε για την παραχώρηση του Κουτίνιο στη Λίβερπουλ, που θα επισημοποιηθεί εντός των ημερών, λέγοντας πως δε γίνεται για να μπουν λεφτά στο ταμείο ώστε να γίνει η μεταγραφή του Παουλίνιο.

«Ο Κουτίνιο πουλήθηκε για ένα λόγο. Οχι για να πάρουμε χρήματα για μεταγραφές αλλά επειδή είδαμε ότι χρειαζόμαστε παίκτη σε άλλη θέση και όχι στη δική του», είπε σχετικά ο Μοράτι και όταν ρωτήθηκε αν η μεταγραφή του Παουλίνιο θα γίνει σίγουρα αφού η Ιντερ δεν πούλησε τον Κουτίνιο

για αυτό τον λόγο, απάντησε: «Μεταγραφές γίνονται αν υπάρχει έδαφος για συμφωνία. Οπως έχουν τώρα τα πράγματα, είναι πιθανό να πάρουμε τον Παουλίνιο. Αν αλλάξουν τα δεδομένα, τότε δε θα είναι πιθανό».

Οσο ο Μοράτι λέει ότι είναι πιθανό αλλά μπορεί και να μην είναι, η Κορίνθιανς μέσω του αθλητικού διευθυντή της, Εντού Γκασπάρ, τόνισε ότι δεν έχει καμία πρόταση από καμία ομάδα για τον Παουλίνιο.

«Δεν μιλάμε με καμία ομάδα γιατί δεν υπάρχει καμία πρόταση. Αν η Ιντερ θέλει να τον αποκτήσει τότε θα πρέπει να μιλήσει μαζί μας πρώτα και μετά με τον ποδοσφαιριστή. Μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα