Μπλεξίματα για Παλάσιο

17:57 20/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η εισαγγελία της Γένοβας ερευνά την υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντομένικο Κρισίτο -που γι' αυτό τον λόγο αποκλείστηκε από το Euro- και ανακοίνωσε ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήταν στην Τζένοα πριν δύο χρόνια κατηγορούνται για αθλητική απάτη: Ροντρίγκο Παλάσιο, Ερνάν Κρέσπο, Ντάριο Νταϊνέλι και Οσκαρ Μιλανέτο.

Από τα συγκεκριμένα τέσσερα ονόματα το πιο βαρύ είναι αυτό του Παλάσιο, ο οποίος φέτος έκανε και το άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στην Ιντερ.

Μπλεγμένος

ο αρχηγός των ultras
Κατηγορούμενος για συμμετοχή σε αθλητική απάτη, σύμφωνα με τους εισαγγελείς της Γένοβας, είναι και ο αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Τζένοα, Μάσιμο Λεοπίτζι. Στην Τζένοα, άλλωστε, όπως είδαμε και πριν λίγους μήνες με όσα έγιναν στο εντός έδρας ματς με τη Σιένα οι οπαδοί κάνουν ό,τι θέλουν και ο αρχηγός τους κατηγορείται ότι είχε συμμετοχή σε κύκλωμα που ασχολούνταν με αγώνες των Γενοβέζων.

Καθαρός ο πρόεδρος Πρετσιόζι...

Παίκτες και οπαδοί της Τζένοα είναι μπλεγμένοι όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία αλλά όχι ο πρόεδρος της ομάδας, Ενρίκο Πρετσιόζι. Ο ίδιος, μάλιστα, σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι έξαλλος με όσα αποκαλύπτονται και ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όλοι ξέρουν ποιος είμαι»...

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο Πρετσιόζι το 2005 πιάστηκε κυριολεκτικά με τις βαλίτσες (γεμάτες λεφτά) στο χέρι πριν από τον αγώνα με την Βενέτσια όπου κρινόταν η άνοδος και η Τζένοα τιμωρήθηκε με υποβιβασμό στη Serie C αλλά όχι και ο Πρετσιόζι, ο οποίος το καλοκαίρι του 2006 ήταν από τους βασικούς κατήγορους του Λουτσιάνο Μότζι στο Calciopoli και θεωρήθηκε πολύ αξιόπιστος μάρτυρας...

Keywords
Τυχαία Θέματα