Μπλαν: Σαν να μην θέλαμε τη νίκη

18:11 4/12/2014 - Πηγή: AEK365

Απογοητευμένος εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά στις δηλώσεις του ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Λοράν Μπλαν, μετά τον αγώνα με τη Λιλ και την ισοπαλία (1-1) που δεν επέτρεψε στους Παριζιάνους να εκμεταλλευτούν τη βαθμολογική απώλεια της Μαρσέιγ (1-1 με τη Λοριάν).

«Δεν θέλαμε τη νίκη απόψε και έτσι στη Μαρσέιγ μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται. Η Λιλ άξιζε το βαθμό της ισοπαλίας στο μεταξύ

μας ματς. Ξέραμε ότι οι παίκτες της θα κάνουν τα πάντα για να μας σταματήσουν. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά παράλληλα είδαμε μερικά σημάδια ανάκαμψης σήμερα», σχολίασε ο Γάλλος τεχνικός.

Στη συνέχεια υπερασπίστηκε την επιλογή του να ξεκουράσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. «Το πρόγραμμα των αγώνων εξηγεί το γιατί ο Ιμπρα ξεκουράστηκε σήμερα. Πρέπει να πάρει ανάσα για τους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας πριν τη χειμερινή διακοπή», επέμεινε.
Νέα υποψήφια ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πετρ Τσεχ από την Τσέλσι, όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της η «Daily Mail».

Ως γνωστόν, ο 32χρονος τερματοφύλακας δεν περνάει καθόλου καλά στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας χάσει τη θέση του βασικού από τον Τιμπό Κουρτουά.

Το κόστος μεταγραφής του δεν είναι υψηλό, αφού εκτιμάται στα 9 εκατ. ευρώ, αλλά οι «τζιαλορόσι» καλούνται να συναγωνιστούν Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Αρσεναλ και Ιντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα