Μπλαν: Πιο έμπειρη η Τσέλσι

10:53 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία λεπτά, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα και με το 2-0 του Λονδίνου αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Λοράν Μπλαν να υποστηρίζει πως η εμπειρία της Τσέλσι στην διοργάνωση έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, Λοράν Μπλαν, τόνισε: "Κατά την γνώμη

μου η διαφορά δεν ήταν μεγάλη. Θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει αλλά δυστυχώς για εμάς αυτή που το κατάφερε ήταν η Τσέλσι. Πιστεύω πως οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντά. Μετά από δυο παιχνίδια που δώσαμε αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν μικρές διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά δυστυχώς η Τσέλσι ήταν αυτή που έχει την εμπειρία συμμετοχής σε μια τόσο πολύ μεγάλη διοργάνωση κάτι που γέρνει υπέρ της την διαφορά.
Ειρωνικό για εμάς αλλά ξεκινήσαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος παρά στο πρώτο. Στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί, δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα πλάγιο το οποίο μας έβαλε σε μεγάλους μπελάδες και έδωσε αυτοπεποίθηση στην Τσέλσι. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα