Μπλαχίν: Τι τους χρειαζόμαστε 5 διαιτητές;

08:12 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Έντονα ήταν τα παράπονα των Ουκρανών μετά το τέλος του αγώνα με την Αγγλία για το γεγονός πως οι διαιτητές δεν μέτρησαν το γκολ του Ντέβιτς όταν έπειτα από σουτ του Ουκρανού διεθνή ο Τζον Τέρι έδιωξε την μπάλα η οποία είχε όμως περάσει την γραμμή του τέρματος κάτι που δεν αντιλήφθηκε ο βοηθός γραμμής και έτσι το γκολ δεν μέτρησε με τον Ολέγκ Μπλαχίν, σε έξαλλη κατάσταση, να αναρωτιέται τι χρειάζονται 5 διαιτητές. Για τον αποκλεισμό ο Ουκρανός τεχνικός

σημείωσε πως ήταν γραφτό για την ομάδα του να μην προκριθεί στην επόμενη φάση του EURO 2012.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα με 1-0 στο Ντόνετσκ, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ουκρανίας τόνισε: "Υπάρχουν πέντε διαιτητές στο γήπεδο και η μπάλα πέρασε μισό μέτρο την γραμμή της εστίας. Κανείς δεν το είδε; Τι τους χρειαζόμαστε τότε; Ο Κολίνα είπε πως κάθε χτύπημα με τον αγκώνα ή μαρκάρισμα από πίσω είναι κίτρινη κάρτα, αλλά ο Τέρι δεν τιμωρήθηκε. Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία. Όλοι είδατε τι έγινε".
Για τον αποκλεισμό της Ουκρανίας, ο Μπλαχίν δήλωσε: "Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και όλη την Ουκρανία για την συμπαράσταση. Δεν καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας, αλλά δεν αισθάνομαι ντροπή. Ήμασταν άτυχοι κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής της Αγγλίας. Δεχτήκαμε ένα τυχερό γκολ και μας ακυρώθηκε ένα κανονικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως δεν ήταν γραφτό να περάσουμε. Αυτή η ομάδα έχει πολλές προοπτικές".

Keywords
Τυχαία Θέματα