Μπίλιτς: Προσβλητικό για εμένα και την χώρα μου

16:22 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τα δημοσιεύματα που θέλουν Ισπανία και Κροατία να... συμφωνούν να έρθει 2-2 το μεταξύ τους παιχνίδι για να μείνει η Ιταλία εκτός προημιτελικών του EURO 2012 έχουν εξοργίσει τον Σλάβεν Μπίλιτς ο οποίος χαρακτήρισε προσβλητική αυτό τον ισχυρισμό τόσο για τον ίδιο όσο και για την χώρα του.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κροατίας τόνισε: "Μπορώ να εγγυηθώ ότι εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου θα τιμήσουμε το άθλημα. Ποτέ δεν εξετάσαμε το ενδεχόμενο να "στήσουμε" τον αγώνα με την

Ισπανία. Ποτέ! Αποτελεί προσβολή για εμένα και τη χώρα μου αυτή η άποψη. Είμαστε Κροάτες και είμαστε περήφανοι. Είμαστε αθλητές, γονείς και παιδιά. Είναι εξωπραγματικό να γίνεται λόγος για συμφωνημένο αποτέλεσμα με την Ισπανία. Μην ξεχνάτε ότι η Ιταλία είναι πιο αδύναμη σε σχέση με την Ισπανία".
Πάντως παραδέχτηκε πως η θέση της Ιταλίας στην τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου είναι πολύ δύσκολη: "Παρόλα αυτά, το 2-2 είναι ένα αποτέλεσμα, όπως μία νίκη και μία ήττα. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό. Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρίσκομαι στη θέση της Ιταλίας. Χρειάζεται να κερδίσουν την Ιρλανδία και δεν είναι σίγουρο αυτό, αφού κανείς δεν θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με τρεις ήττες".

Keywords
Τυχαία Θέματα