Μπίαρσμιρ: Τελείωσε μετά το 1-0

19:37 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ματίας Μπρίαρσμιρ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Skoda Ξάνθης και τόνισε πως υπήρχε πίεση αλλά η ομάδα του τελικώς τα κατάφερε. Ο Σουηδός αμυντικός στάθηκε στο πρώτο τέρμα που πέτυχαν οι "πράσινοι" το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο έκρινε την αναμέτρηση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη

λέγοντας πως αν οι "πράσινοι" έχουν την εικόνα που είχαν και με την Ξάνθη στο δεύτερο μέρος τότε θα καταφέρουν να πάρουν το "τρίποντο".

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο προηγούμενο ματς είχαμε χάσει και υπήρχε έξτρα πίεση για την νίκη κόντρα στη Ξάνθη. Δεν σκοράραμε στο πρώτο μέρος, όπου είχαμε κάποια καλά διαστήματα. Στο δεύτερο, όμως, ήμασταν καλύτεροι και μετά το 1-0 το παιχνίδι τελείωσε», ήταν τα λόγια του όσον αφορά το ματς με την Ξάνθη.

Βλέπουμε ότι πάντα μετά το πρώτο γκολ η απόδοση της ομάδας ανεβαίνει...

«Έτσι είναι. Σίγουρα ένα γκολ βοηθά την ψυχολογία της ομάδας. Είναι πολύ καλό να σκοράρουμε πρώτοι και αν γίνεται νωρίς στο ματς. Πάντως, ακόμη και όταν βρισκόμαστε πίσω έχουμε δείξει πως διαθέτουμε το μαχητικό πνεύμα για να γυρίζουμε τα παιχνίδια».

Τώρα, ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη...

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, το οποίο πρέπει να πάρουμε για να συνεχίσουμε να είμαστε στη κορυφή. Πρέπει να σκοράρουμε πιο νωρίς. Αν είμαστε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Ξάνθη νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα