Μπερλουσκόνι: Αλέγκρι, έτσι θα παίξεις με Μπάρτσα

13:43 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη η Μίλαν θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε ρόλο προπονητή, υπογράμμισε πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πρέπει να παίξει man to man τον Λιονέλ Μέσι και κάλεσε τον Ιταλό τεχνικό να ακολουθήσει τις συμβουλές του.

Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της Μίλαν τόνισε: "Η Μίλαν δεν είναι το φαβορί, αλλά δεν είμαστε χαμένοι από χέρι. Έχουμε ελπίδες να προκριθούμε, αρκεί ο Αλέγκρι να ακούσει αυτά που έχω να του πω. Θα του αποκαλύψω πώς να κερδίσει την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να μαρκάρουμε

man to man τον Μέσι με έναν παίκτη που θα έχει την ικανότητα να κόψει κάποιες από τις πάσες πριν αυτές φτάσουν στον Αργεντινό. Αυτό θα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Ανακόπτοντας τον Μέσι, παίρνουμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα".
Σε ερώτηση ποιος παίκτης θα μπορούσε να αναλάβει το προσωπικό μαρκάρισμα του Μέσι, ο Μπερλουσκόνι απάντησε: "Ας αποφασίσει και για κάτι ο προπονητής. Εγώ του λέω τον τρόπο, ας βρει αυτός τους πρωταγωνιστές".
Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο Μπερλουσκόνι έχει την λύση για την επίθεση: "Από την στιγμή που ο Μπαλοτέλι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, θα παίξουν ο Ελ Σαρααουί και ο Πατσίνι. Αν ο πρώτος συνεχίσει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, θα παίξει ο Ρομπίνιο τον οποίο πιστεύω πολύ".
Μάλιστα όταν ένας δημοσιογράφος... τόλμησε να επισημάνει στον Μπερλουσκόνι πως η δουλειά του ιδιοκτήτη δεν είναι να διαλέγει την ενδεκάδα, ο ιδιοκτήτης της Μίλαν απάντησε σε έντονο ύφος: "Ξέρω ποιος είναι ο ρόλος του προπονητής και ποιος του προέδρου. Ωστόσο, όταν ήμουν νεαρός έκανα τον προπονητή σε ομάδες παιδιών. Με όλες κατέκτησα πρωταθλήματα στις κατηγορίες τους. Συνεπώς γνωρίζω από προπονητική. Ο Αλέγκρι είναι ενήμερος για τις επιθυμίες μου, αν και δεν του έχω μιλήσει τις τελευταίες μέρες. Οι πολλές υποχρεώσεις δεν μου το επέτρεψαν. Ξέρω πάντως πως κάποιος θα του μεταφέρει αυτά που είπα, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες μας για πρόκριση".

Keywords
Τυχαία Θέματα