Μπέρδεψαν τα τέρματα

22:32 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 3η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΦΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης

Μετά από ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ με τρία

τέρματα να έρχονται με αυτογκόλ. Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνέχισε την εξαιρετική της πορεία κάνοντας το τρία στα τρία.

Τραγικό το πρώτο μέρος έως και το 30' όταν ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ χωρίς την... επέμβαση κάποιου παίκτη του. Ο Μενδινός εκτέλεσε κόρνερ, ο Σίσιτς προσπάθησε να διώξει και έδωσε στην μπάλα ύψος, όταν αυτή έσκασε στο έδαφος ο Γουναρίδης εκτίμησε λάθος την πορεία της και τελικά κατέληξε στα δίχτυα του. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Σίστις εκτέλεσε φάουλ με τον Περιστερίδη να μπλοκάρει.

Κακός ο ρυθμός και στην επανάληψη με τον Πανιώνιο να κάνει το 2-0 πάλι με αυτογκόλ στο 54ο λεπτό. Ο Κούρος έκανε τη σέντρα με την μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Βάντο και να πηγαίνει στα δίχτυα. Στο 65' μετά την σέντρα του Μενδρινού ο Γουναρίδης έκανε τραγική έξοδο αλλά η κεφαλιά του Λαμπρόπουλου ήταν άστοχη. Ο ΟΦΗ κατάφερε να μειώσει στο 84' με παίκτη του Πανιωνιού να πετυχαίνει, αυτή τη φορά, αυτογκόλ. Συγκεκριμένα ο Κουλουχέρης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (83'Ανδράλας), Ντούνης, Κολοβός (70'Όκουε), Διαμαντάκος.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (59'Μπανούσης), Κουτσιανικούλης (77'Καπουράνης), Παπάζογλου, Ντος Σάντος, Ιωαννίδης (77'Βιτώρος), Βάντο, Σίσιτς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα