Μπενζεμά: Αδερφός ο Ζιντάν

14:56 17/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τον θαυμασμό του για τον Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε ο Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος υπογράμμισε πως νιώθει τον παλαίμαχο άσο σαν αδερφό του ενώ ευχήθηκε μια μέρα ο Ζιντάν να αναλάβει προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο France Football, ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Του εύχομαι κάποια μέρα να προπονήσει τη Ρεάλ.
Την περυσινή σεζόν, όπου κατείχε άλλο πόστο, ήρθαμε πολύ κοντά, ήμασταν πολλές ώρες μαζί την ημέρα, τον θαυμάζω τόσο ως αθλητή όσο

και ως άνθρωπο.
Ο Ζιζού είναι εξαιρετικό άτομο, τον νιώθω σαν αδερφό μου. Πραγματικά ελπίζω να γίνει προπονητής της Ρεάλ".
Για τον νυν προπονητή της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, τον Κάρλο Αντσελότι, ο Μπενζεμά δήλωσε: "Ο Αντσελότι είναι τόσο ήρεμος, παρά την πίεση που υπάρχει στη Ρεάλ σε παίκτες, που το μεταδίδει στην ομάδα και αυτό είναι το μυστικό του".
Ο Μπενζεμά μίλησε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Πέρα από το ταλέντο του, ο Κριστιάνο είναι ένας σκληρά εργαζόμενος, έμαθα πολλά δουλεύοντας μαζί του.
Δεν μπορείς να πετύχεις χωρίς τη δουλειά και αν δεν είσαι τελειομανής σε όλα τα επίπεδα και ειδικά στις μικρές λεπτομέρειες, τίποτα δεν σου χαρίζεται. Για αυτό είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα